Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Január 04. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Döbbenet, mi történt Pamela Andersonnal

Döbbenet, mi történt Pamela Andersonnal

Pamela Anderson iszonyatosan megrémült, mert egy fanatikus rajongója napokon át üldözte, majd fel akart szállni a vasúti kocsijába, és a rendőröknek gázspray-vel kellett ártalmatlanná tenniük.

A negyvenhárom éves színésznő Liverpoolban vendégszerepelt az ottani színházban, rengeteg rajongójával találkozott, ám volt egy, aki fanatikusan és lopva követte, míg végül fel akart jutni a Londonba visszatérni kívánó Pamela Anderson vasúti kocsijába.

Ám a rendőrök résen voltak, bár már napok óta kettőzött figyelemmel őrizték Pamela Andersont, mivel a férfi napokon át állandóan ott settenkedett a színésznő körül Liverpoolban. A huszonegy éves férfit közrefogták, mikor éppen fel akart lopózni Pamela Anderson vasúti kocsijába, erre ő erőszakosan reagált, és meg akarta harapni az egyik rendőrt. Végül gázspray-vel kellett ártalmatlanítani. Mindezt Pamela Anderson látta a vonatból, és igencsak megrémült.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.