Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. December 07. 09:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Döbbenetes hasonlóság: Ők Elvis Presley unokái!

Döbbenetes hasonlóság: Ők Elvis Presley unokái!

Elvis két felnőtt unokája, Riley és Benjamin Keough le sem tagadhatnák, hogy a Király vére csörgedezik ereikben. Ahogy idősödnek a leszármazottak, úgy válnak egyre élesebbé rajtuk legendás nagyapjuk vonásai.

Az unokák közül Riley a legismertebb, hiszen feltörekvő színésznőként már olyan filmekben játszott mint a Runaways - Rocker csajok, A jó orvos, Jack&Diane és a Magic Mike Matthew McConaughey és Canning Tatum oldalán. Bár Lisa Marie Presley és Danny Keough lányaként felnőtt 28 éves nőnek - akinek Michael Jackson volt az első, Nicolas Cage pedig a második mostohaapja -, akár a botrányaitól is hangos lehetne a sajtó, ő maga a született elegancia és visszafogottság.

- Csendes ember vagyok, alig lehet észrevenni, kivéve a munkában. Ott hallatom a hangom - nyilatkozta Riley, aki máig nem érti, miért olyan különleges az emberek számára, hogy Michael Jackson vitte suliba - ő ebben nőtt fel. - A legjobban akkor gurulok dühbe, amikor azt kérdezik, milyen volt Elvis nagypapaként. Hiszen az ő idejében meg sem születtem - mondta Riley.

Az 1992-ben született, lánytestvérével ellentétben kimondottan visszahúzódó és titokzatos Benjamin Keough döbbenetesebben hasonlít a Királyra. Olyan aura veszi körbe a fiatalembert, amely édesanyjára is hatással van. - Istenem, ott álltam a stúdióban, megjött ő, és hirtelen minden szem rászegeződött. Akkor azt mondtam, újra látom őt, Elvist - mondta egy tévéinterjúban Lisa Marie Presley.

Hogy milyen átélni az Elvis élményt, azt hamarosan a magyarok is megtapasztalhatják: 2018. június 6-án Budapestre érkezik a The Wonder of You koncert, ahol hatalmas kivetítőn "életre" kel a zenei géniusz. Szimfonikus zenekar kíséri majd Elvist, és özvegye, Priscilla Presley személyesen is megjelenik.

Címkék: elvis presley, unoka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára