Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2012. Május 14. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Tolvai Reni már csak árnyéka egy évvel ezelőtti önmagának. Az énekesnő visszahízta kínkeservesen leadott kilóit.

Talán mindenki emlékszik még arra, amikor Tolvai Reni büszkén mutatta meg sudár alakját első videoklipje forgatásán. Persze az énekesnő akkor sem rejtette véka alá, hogy karcsúságáért komoly áldozatokat hozott. Áttért az egészséges életmódra, és szinte csak fehér húst és salátát fogyasztott. Nem is beszélve a testmozgásról, amelynek egyenesen szerelmesévé vált az énekesnő. Ám minden csoda három napig tart - szokták mondani, s ez igaz Tolvai Reni esetében is, igaz, ő egy éven át képes volt tartani a súlyát.

A Bors a napokban kapta lencsevégre az énekesnőt, akin jól láthatóan több kilónyi felesleg van. Az egykori megasztáros nem kívánta kommentálni a súlygyarapodással kapcsolatos híreszteléseket, ahogy kedvese, Kállay-Saunders András sem szólalt meg eddig az ügyben. Persze az is elképzelhető, hogy Reni - akit korábban Friderikusz Sándor is megszólt teltsége miatt - egyszerűen megelégelte a folyamatos diétát. Ahogy az is elképzelhető, hogy az énekesnő előbb vagy utóbb ismét formába hozza majd magát.

"Manapság kezd újra divatba jönni a nőies, telt alak" - állítják a szakértők. Külföldön is sok a jó a példa. Adele, brit énekesnő hosszú ideig fittyet hányt súlyára, és fantasztikus sikereket ért el. Persze, amikor Karl Lagerfeld megszólta a túlsúlya miatt, Adele is fogyókúrába kezdett. Mióta a divatmogul kövérnek nevezte a huszonhárom éves dalospacsirtát Adele egyre csak fogy: fogyókúrázik, edz és a dohányzást is abbahagyta. "Leadtam pár kilót, de soha nem leszek pálcika, mint a legtöbb modell vagy címlaplány - mondja Adele. - Most egészségesebbnek érzem magam, de drasztikus változás nem lesz."

Vajon Tolvai Reninek is sikerül elfogadni az alakját, vagy túl nagy rajta a nyomás, hogy lefogyjon?

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"