Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2012. Február 23. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Dögös képek készültek Tatár Csilláról

Dögös képek készültek Tatár Csilláról

Nánási Pál készített egy szexi fotósorozatot a műsorvezetőről, igaz kizárólag magánhasználatra. Vagyis majdnem kizárólag.

Tatár Csilláról a Mokka műsorvezetőjéről hat évvel ezelőtt készített Nánási Pál egy profi sorozatot, amelyet Csilla azóta is szívesen vesz kézbe. Most úgy gondolta, ideje frissíteni a portfóliót, így újra felkereste a híres fotóst. Csilla szerint nincs különösebb apropója a fotózásnak, egyszerűen csak egy olyan szakaszához ért az életének, amelyet szívesen megörökítene. Boldog, sikerült magát teljesen elfogadnia, már ne zavarja, hogy nem olyan sovány, mint a modellek, vagy az hogy kicsit szélesebb a csípője, mint azt szeretné - mondta el a Borsnak. Csilla egy napig kizárólag saját nőiességével foglalkozhatott a fotózáson, bár a képek egy részén férfi ingben pózolt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.