Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Április 14. 19:32, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MTI

Döntetlen a győri rangadón

Döntetlen a győri rangadón

A listavezető Győr 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a harmadik Videotonnal a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának vasárnapi rangadóján.

A megszerzett ponttal a Győr tíz pontra növelte előnyét a második MTK előtt.
OTP Bank Liga, 23. forduló:
Győri ETO FC-Videoton FC 1-1 (0-0)
----------------------------------
Győr, 9400 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Kamber (67.), illetve Tóth B. (64.)
sárga lap: Kamber (68.), Kink (70.), Pátkai (92.)illetve Vinicius (65.), Torghelle (66.), Tóth B. (73.)

Győr:
-----
Stevanovic - Tokody, Lipták, Takács, Völgyi - Kamber - Trajkovic (Dudás 62.), Kronaveter - Varga R., Andric (Pátkai 50.), Kink (Koltai 75.)

Videoton
Bozovic - Szolnoki, Caneira, Juhász, Sanchez - Tóth B., Gomes - Alvarez (Gyurcsó 62.), Kovács I., Paraiba (Mitrovic 62.) - Torghelle (Nikolic 72.)

A forduló nagy érdeklődéssel várt rangadóján az első félidőben a Videoton játszott fölényben. A vendégek sok helyzetet dolgoztak ki a győri kapu előtt, ám a legnagyobb ziccereket is elhibázták. A hazaiak csak ritkán jutottak el a vendégek 16-osáig, ennek ellenére Varga Roland egy szép kontra végén előnyhöz jutathatta volna csapatát.
Szünet után a Győr rendezte a sorait, és lényegesen jobb játékot mutatott be, így érdekes, változatos futballt hozott a második félidő. A helyzetekből mindkét oldalon egyet-egyet sikerült értékesíteni a csapatoknak, ezáltal megosztoztak a pontokon, ami egyértelműen Pintér Attila együttesének kedvez, hiszen a két együttes között megmaradt a 12 pont különbség a tabellán.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak