Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 11. 19:01, vasárnap | Helyi
Forrás: infogyőr

Döntetlen a BL elődöntőben

Döntetlen a BL elődöntőben

Nem bírt egymással az Audi ETO és a román bajnok, Oltchim Valcea. Görbiczék mindössze döntetlenre tudták menteni a kézilabda BL elődöntő első mérkőzését.

Hatalmas küzdelmet láthatott vasárnap délután a Magvassy sportcsarnok nézőközönsége a Bajnokok Ligája első győri érdekeltségű elődöntőjén, hiszen hatvan percnyi játék után sem tudta egyik csapat sem megnyerni a mérkőzést. A 25-25- re végződő mérkőzés második félidejében három találattal is vezetett a román bajnok, ám a győri lányok a mérkőzés utolső perceiben bravúros játékal ki tudtak egyenlíteni.

Konkoly Csaba vezetőedző szerint szokatlanul sok gólt kapott a győr szélről és a beálló pozícióból, a romániai visszavágón a csapat védekezésére több figyelmet kell fordítani.

A mérkőzésen majd negyven percet játszott a sérüléséből visszatért Görbicz Anita, aki úgy nyilatkozott van reális esélye a csapatnak kiharcolni idegenben a döntőbe jutást, bár mint az az első mérkőzésen is látszott kőkemény román ellenállásra kell számítaniuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.