Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Január 08. 07:19, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Döntetlen a horvátokkal

Döntetlen a horvátokkal

Izgalmas mérkőzésen, az utolsó másodpercekben szerzett Laluska-góllal 30-30-as döntetlent ért el a magyar férfi kézilabda-válogatott a Horvátország elleni felkészülési mérkőzésen Bécsújhelyen. A mieink a mérkőzés elején mintha az

Eklemovics Nikola gólja azonban megindította a magyar válogatottat a gödörből kifelé vezető úton, a játékrész közepén Gál Gyula találatával egyenlítettünk, a szünetben pedig már nálunk volt az előny.

A fór nem tartott sokáig, és az utolsó tíz percbe lépve azt lehetett sejteni, nem mi jövünk ki jól a találkozóból. Másodpercekkel a vége előtt Laluska Balázs góljával mégis sikerült legalább döntetlenre menteni az összecsapást az Eb-t megelőző utolsó felkészülési torna nyitómérkőzésén.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.