Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2010. Január 08. 07:19, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Döntetlen a horvátokkal

Döntetlen a horvátokkal

Izgalmas mérkőzésen, az utolsó másodpercekben szerzett Laluska-góllal 30-30-as döntetlent ért el a magyar férfi kézilabda-válogatott a Horvátország elleni felkészülési mérkőzésen Bécsújhelyen. A mieink a mérkőzés elején mintha az

Eklemovics Nikola gólja azonban megindította a magyar válogatottat a gödörből kifelé vezető úton, a játékrész közepén Gál Gyula találatával egyenlítettünk, a szünetben pedig már nálunk volt az előny.

A fór nem tartott sokáig, és az utolsó tíz percbe lépve azt lehetett sejteni, nem mi jövünk ki jól a találkozóból. Másodpercekkel a vége előtt Laluska Balázs góljával mégis sikerült legalább döntetlenre menteni az összecsapást az Eb-t megelőző utolsó felkészülési torna nyitómérkőzésén.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 23:28, péntek | Sport

Versenyzői rutinja a Top15-be repítette Gender Tamás Juniort!

Gender Tamás Junior a WSK - Open Series International Circuit La Conca - OKJ kategóriában 2024.05.07-11. között versenyzett.

2024. Május 24. 08:59, péntek | Sport

Dobogós helyekkel zárta a Pünkösdi Rallycross Fesztivált a Korda Racing

Négy hét után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross Bajnokságban. A nemzeti mezőny Húsvét után újra a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Május 24. 08:03, péntek | Sport

Orosz Pál: nem volt elegáns Stankovic távozása

Nem volt elegáns Dejan Stankovic vezetőedző múlt heti távozása a Ferencvárostól Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint.

2024. Május 23. 08:08, csütörtök | Sport

Szinte minden a Veszprém mellett szól a döntő előtt

Szinte minden a Telekom Veszprém mellett szól a férfi kézilabda NB I pénteken kezdődő döntője előtt, amelyben a címvédő ellenfele ezúttal is a Szeged lesz.