Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2010. Február 25. 07:43, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Dopeman bemutatta új barátnőjét

Dopeman bemutatta új barátnőjét

Székely Imolával érkezett a TV2 Mokkájában Dopeman. Mint ismeretes, a rapper nemrégiben szakított gyermeke édesanyjával. Noha már akkoriban összehozták Imolával, ám Dopeman ekkor még tagadta, hogy bármi is lenne közöttük.

Másfél hónapja alkot egy párt Imola és Dopeman. Claudia viccesen azt firtatta, vajon a lány, mit szeret leginkább párjában. Imola elmondta, hogy egyformán odavan Dopeman őrült-bolond oldaláért, és a filozofálós énjéért is, amit a nagyközönség általában nem ismer.

A férfi azt is megosztotta a nézőkkel, hogy nagyon jókat beszélgetnek párjával, ráadásul lángol-szárnyal a szerelmük, hiszen még csak másfél hónapja vannak együtt.
Kárász Robi hozzátette, hogy úgy hírlik, Imola és a zenész megismerkedésekor Dopeman be volt rúgva. A lány ezen jókat mosolygott, és megjegyezte, hogy ez elég gyakori párjánál.


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 09:55, kedd | Bulvár

Kudlik Júlia és Kissné Akli Mária kapta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság díját

A legendás műsorvezető, Kudlik Júlia, valamint az európai műsorszórás egyik hazai szaktekintélye, Kissné Akli Mária részesült Goldmark Péter Károly életműdíjban.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.