Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Október 19. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Dorkát teljesen átalakították

Dorkát teljesen átalakították

Shodeinde Dóri teljesen átalakult. Az RTL Klub X-Faktor című műsorának 19 éves versenyzőjéből igazi dívát faragtak a szombati élő show-ra.

Dorkát kismamaként ismerte meg a közönség. Hiába volt várandós, így is szinte mindenki kislányos bája miatt zárta szívébe a 19 éves anyukát. Miután megszült, szinte csinosabb lett, mint valaha, így nem volt túl nehéz igazi dívát csinálni belőle. Korábban azt is elmondta, hogy sokakkal ellentétben ő a terhessége alatt nem hízott, hanem leadott néhány kilót.

Amikor Dóri szombaton az X-Faktor színpadára állt, szinte rá sem ismertünk. Haját eddig mindig kontyban hordta, most végre láthattuk milyen jól állnak neki a laza loknik. A fiatal anyuka a StoryOnline-nak elmondta, nagyon hálás a stylistoknak, akik igazi nővé alakították.

"A férjem teljesen kész volt, amikor meglátott. Nagyon tetszett neki a smink, a frizura és az új stílusom. Elárulta, hogy újra belém szeretett" - mesélte mosolyogva az X-Faktor versenyzője, akinek nem csak a külseje, de a hangja is megváltozott, mióta világra hozta kislányát. Állítása szerint korábban csak "levegősen dúdolgatott", most azonban teljes erőbedobással képes énekelni. Úgy véli, emiatt sokkal jobbak az esélyei is.

Ráadásul Dóri életét nem csupán a tehetségkutató műsor fordította fel fenekestől. Néhány hete édesanya lett, ami szintén óriási kihívás számára. Dorka azonban jó példa arra, hogy egyszerre lehet valaki édesanya és a karrierjét is építheti. A fiatal versenyzőnek szerencséje van kislányával, ugyanis nagyon jó baba, nem zavarja anyukáját felkészülés közben sem, pedig rendszeresen ott van vele a Corvin sétányon. Hétvégén például az élő show-ra is magával vitte édesapja a kis Lizát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.