Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Február 04. 13:15, hétfő | Bulvár

Drasztikus versengéssel jön a Csak színház és más semmi záró szériája

Drasztikus versengéssel jön a Csak színház és más semmi záró szériája

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című nyolc epizódból álló sorozat negyedik, egyben utolsó, záró szériája 2019. március 2-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz láth

A Csak színház és más semmi negyedik évadában új kihívás elé néz a színház társulata. A Komédiás Színház immár magánkézbe került. Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, felújíttatja az épületet, ezért a munkálatok elvégzése alatt a társulatnak egy új helyre kell költöznie.

A Komédiás új bemutatójára készül, a Napfény hotel című zenés darabra, aminek a főszerepére felkérnek egy ismert, fiatal popsztárt, Kozma Alexet (Ember Márk). A női főszerepre visszahívják Lilit (Mikecz Estilla), aki hamarosan összetűzésbe kerül a nagyképű celebbel. Lili helyzetét tovább bonyolítja, hogy a darabot Máté (Klem Viktor) rendezi, akivel idő közben szakítottak.

Petra (Szávai Viktória) regényírói babérokra tör, egy dokumentum regényen dolgozik a Komédiás életéről, ami számtalan titkot és kínos történetet tartalmaz. Mivel a regény miatt elhanyagolja a színházi munkáját, Dénes alkalmaz egy lelkes dramaturg gyakornokot, Kingát (Mentes Julcsi), hogy segítsen Petrának.

A színház felvételt hirdet új színésznői posztra. A válogatáson két lány is hasonlóan tehetségesnek bizonyul, így Rebekának (Tóth Eszter) és Tinának (Réti Nóra) bizonyítania kell, aki tehetségesebb, állandó szerződést kap a színházban. A két lány között kíméletlen versengés veszi kezdetét.

Alinda (Schell Judit) elutazik Norvégiába egy filmforgatásra, így Cili (Bánsági Ildikó) kihasználja az alkalmat, hogy beköltözzön Barnához (Csányi Sándor) és Marcihoz. Közben ő is elkezd próbálni a Napfény hotelben ahol partnere egy fiatalkori szerelme, István (Csernák János), akivel évek óta nincs beszélő viszonyban. Mivel Cili anyagi gondokkal küzd és bosszantja, hogy Istvánnak fiatal barátnője van, míg ő évek óta magányosan él, úgy dönt, itt az ideje újra férjhez menni.

A stáb alig változott

A sorozat vezető írója változatlanul Divinyi Réka, a sorozat ötletet Divinyi Réka és Goda Krisztina jegyzik, az epizód forgatókönyveket Divinyi Réka, Goda Krisztina, továbbá Kormos Anett írták. A produkció vezető operatőre Babos Tamás, vezető rendezője Miklauzic Bence, társrendezője Vecsernyés János.

A főszerepben, Szávai Viktóriát, Bánsági Ildikót, Szervét Tibort, Ember Márkot, Mikecz Estillát, Klem Viktort, Réti Nórát, Mentes Júliát, Tóth Esztert, Márton Andrást, Csernák Jánost, Pálfy Katát, Udvarias Annát további szerepekben – a teljesség igénye nélkül – Schell Juditot, Csányi Sándort, Sipos Verát, Fesztbaum Bélát, Hábermann Líviát, Jordán Adélt, Kovács Lehelt, Urbanovics Krisztinát láthatják.

Forrás: origo.hu

Képek: MTVA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.