Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 22. 09:20, péntek | Belföld

Drogbandákat, Domonyvölgyben droglabort is felszámoltak

Drogbandákat, Domonyvölgyben droglabort is felszámoltak

Öt helyszínen tíz ember állítottak elő a rendőrök a szerdai rajtütés alkalmával, amikor kokaint, amfetamint és marihuánát is találtak az átvizsgált lakásokban. Domonyvölgyben egy droglabort is felszámoltak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályán indult nyomozás kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. A nyomozók azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyeket, elfogásukra összehangolt akciót szerveztek. A Pest megyei nyomozók, a BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály és a Gödöllői Rendőrkapitányság, valamint a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával 2019. február 20-án reggel több településen intézkedtek egy időben.

A Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten végrehajtott intézkedések során több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, több helyszínen kábítószergyanús anyagokat – közel egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint, továbbá közel négy kilogramm marihuánát – találtak és foglaltak le a rendőrök.

Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használt alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket is lefoglaltak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának munkatársai a bűncselekménnyel feltehetően összefüggésben szerzett nagy értékű járműveket, készpénzt, illetve egyéb vagyontárgyakat foglaltak le.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vételük mellett négy főt – egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt – kábítószer–kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, további hat főt szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya szakértők bevonásával folytatja, kezdeményezik az őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatását.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.