Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 24. 10:35, kedd | Belföld

Drogcsempészt fogtak a határon

Drogcsempészt fogtak a határon

Egy magyar férfi autója tankjában próbált meg Hollandiából Magyarországra csempészni 37,5 millió forint értékű kábítószert, de a rendőrség és a NAV munkatársai a magyar-osztrák határon lekapcsolták a drogfuvart.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Tibor 47 éves magyar állampolgárral szemben. A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint azért utazott Hollandiába, hogy onnan nagyobb mennyiségű kábítószert szállítson személyautóval Magyarországra.

Visszafelé azonban már várták: a Készenléti Rendőrség munkatársai 2017. október 22-én a délutáni órákban Hegyeshalomnál ellenőrzés alá vonták T. Tibort. A nyomozók a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek segítségével átvizsgálták a járművet és az üzemanyagtartályban kialakított rejtekhelyen 6 kilogramm amfetamint, valamint 5.000 darab MDMA tablettát találtak.

A rendőrök a kábítószert lefoglalták, ennek feketepiaci értéke körülbelül 37,5 millió forint.

Forrás: police.hu

Fotó: police.hu - A drogcsempész autója

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.