Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Július 21. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Drogelvonón kezelték a magyar zenészt

Drogelvonón kezelték a magyar zenészt

Az, hogy a Quimby együttes énekese-gitárosa nem veti meg az alkoholt és drogot is fogyaszt, nem volt titok a rajongók körében, de azt csak a hozzá közel állók tudhatták, mekkora a baj. Kiss Tibor az évek alatt többször került szerhasznála

A kiváló zenész ma már úgy látja, éveken át súlyosan kizsákmányolta a szervezetét. Bár drog- és alkoholfogyasztása kétségtelenül inspirálta zenei és képzőművészeti munkásságát, ő a gyógyulás mellett döntött.
Tibor egy rádióműsorban vallott a szerhasználat miatt kialakult súlyos szorongásairól és depressziójáról: a pszichés tünetek mellett fizikai bajok is gyötörték.A Quimby énekese úgy döntött, bentlakásos intézménybe vonul, és végigjárja az elvonás, valamint rehabilitáció nehéz állomásait. A zenész úgy érzi, hogy az ottani közösség, a csoportos programok is rengeteget segítettek a talpra állásban. Tibor most jól van, ahogy ő fogalmaz: "visszajöttem a valódi életembe", de folyamatosan odafigyel azokra a szituációkra, amelyek veszélyt jelenthetnek számára. Alkohol helyett például üdítővel bulizik, és azt állítja, nincs hiányérzete.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.