Városlista
2019. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2013. Április 28. 09:26, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Drogfogyasztókat fogtak el Győrben

Drogfogyasztókat fogtak el Győrben

Körözött és drogfogyasztó személyeket fogtak a Készenléti Rendőrök Győrben.

Április 27-én 20 óra 15 perc körül a Készenléti Rendőrség munkatársai igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét Győrben. A rendőrök a gépjármű átvizsgálása során egy fekete dobozt találtak, amelyben kábítószergyanús anyag, valamint a fogyasztáshoz szükséges eszköz volt. A gépkocsi vezetőjét, H. László helyi lakost a szükséges nyomozati cselekmények lefolytatása miatt a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Még aznap szintén Győrben 21 órakor egy másik személygépjármű vezetőjét és annak utasát ellenőrizték a Készenléti Rendőrség járőrei. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsiban utazó 42 éves bakonyszentlászlói lakost a Tatabányai Törvényszék körözi. A férfi ruházatának átvizsgálásakor nadrágja zsebéből kábítószergyanús anyag is előkerült. A férfit a helyszínen történt elfogását követően a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Címkék: drog, drogfogyaszók

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 18:06, szerda | Helyi

Győrben lövöldözött az utcán

Egy győri férfi fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik úton, majd megállított egy autót úgy, hogy kétszer a levegőbe lőtt, majd kirabolt egy benzinkutat. Tettére nincs magyarázat.

2019. Augusztus 19. 08:16, hétfő | Helyi

ÜZLETBŐL AKARTAK LOPNI, KERESSÜK ŐKET

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.

2019. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁSOK A NYÁRZÁRÓ KONCERT IDEJÉN

A Nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásra kell számítani, ami érinti a buszközlekedést is. Az önkormányzat a koncert utáni hazajutást ingyenes éjszakai járatokkal segíti:

2019. Augusztus 18. 07:11, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp augusztus 19-től