Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2013. Április 28. 09:26, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Drogfogyasztókat fogtak el Győrben

Drogfogyasztókat fogtak el Győrben

Körözött és drogfogyasztó személyeket fogtak a Készenléti Rendőrök Győrben.

Április 27-én 20 óra 15 perc körül a Készenléti Rendőrség munkatársai igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét Győrben. A rendőrök a gépjármű átvizsgálása során egy fekete dobozt találtak, amelyben kábítószergyanús anyag, valamint a fogyasztáshoz szükséges eszköz volt. A gépkocsi vezetőjét, H. László helyi lakost a szükséges nyomozati cselekmények lefolytatása miatt a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Még aznap szintén Győrben 21 órakor egy másik személygépjármű vezetőjét és annak utasát ellenőrizték a Készenléti Rendőrség járőrei. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsiban utazó 42 éves bakonyszentlászlói lakost a Tatabányai Törvényszék körözi. A férfi ruházatának átvizsgálásakor nadrágja zsebéből kábítószergyanús anyag is előkerült. A férfit a helyszínen történt elfogását követően a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Címkék: drog, drogfogyaszók

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 17:36, kedd | Helyi

A kávés szakma legjobbjai: A Szomszéd és a Kapucziner is rangos díjakat kapott

Rangos díjakat nyert a győri Szomszéd Kávézó és Bár és a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő is. A díjakat kedden vették át a Kávékorzó Díjátadó 2019 rendezvényen, Budapesten.

2019. December 10. 11:44, kedd | Helyi

Vicces élményt ajándékba!

Már csak napok választanak el a karácsonytól, és még mindig nem tudod, mi lenne az ideális ajándék a legjobb haverodnak? Ma adunk néhány tippet, amivel biztosan nem lőhetsz mellé!

2019. December 10. 11:22, kedd | Helyi

Egy képzeletbeli iszogatás az irodalmi művek klasszikusaival

Habár eddig kizárólag a regények lapjain találkozhattunk velük, most egy pár percig mégis játsszunk el a gondolattal, hogy vajon milyen italra hívnánk meg a sokak által ismert főhősöket?

2019. December 10. 08:25, kedd | Helyi

Visszamegy az iskolába a győri késelő diák

A nap 24 órájában kamerás megfigyelés alatt tartják azt a győri 17 éves fiút, aki a múlt héten megkéselte az osztályfőnökét. A diákot szombaton tartóztatták le, azóta egyszemélyes cellában várja a további kihallgatásokat.