Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Február 26. 14:03, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Drogkereskedelemmel gyanúsítják a 66 éves asszonyt

Drogkereskedelemmel gyanúsítják a 66 éves asszonyt

Drogbandát számoltak fel a rendőrök Kisvárdán. Az egyik gyanúsított egy 66 éves asszony, aki a kábítószer beszerzésében működött közre.

A nyomozók csütörtökön ütöttek rajta a drogbandán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. Egy 27 éves fiatalembert a város egyik parkolójában fogták el, éppen egy drogügylet kellős közepén. A banda két másik tagját, egy 66 éves asszonyt és 39 éves lányát is elfogták. A két nőt azzal gyanúsítják, hogy ők szerezték be a kábítószert, amit aztán a fiatalember adott tovább.

Az elfogáskor megtartott házkutatás alkalmával 277 gramm amfetamin, valamint 14 gramm marihuána került elő, a fiatalabb nő kocsijában pedig további 86 gramm szintetikus kábítószert találtak.

A nyomozás kapcsán több, a banda vevőkörét alkotó fogyasztóval szemben is eljárás indult. A nyomozók egyelőre nem tudják, hogy a 66 éves nő és lánya milyen forrásból szerezte be a drogot, de folyamatban van már kapcsolatrendszerük feltérképezése. A három gyanúsítottat őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után