Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. December 11. 07:20, szerda | Belföld

Dubajban folytatja a magyar kreatív igazgató

Dubajban folytatja a magyar kreatív igazgató

2019 őszén távozott a New Edge-től Kurják Gábor alapító-ügyvezető. Újra csatlakozott régi kollégája, Tordai Bálint csapatához és Dubajban, a Kraftwerk Experience Design & Productionnél folytatja pályafutását kreatív igazgatóként.

A szakember egyik legfontosabb feladata az interaktív élménymegoldások fejlesztése és beemelése az event- és kiállítás-ügynökség projektjeibe.

Néhány éve a múzeumok kiállításainak kialakítása körül is jelentős változások mentek végbe, melybe remekül illeszkedik ez a gondolatsor, úgyhogy ma már kínálatukban szerepel múzeumi interaktív élmények fejlesztése és kivitelezése is.

Kurják Gábor az idegenforgalom felől érkezett az üzleti rendezvényszervezés területére. Miután Nagyatádról a fővárosba költözött, az akkor még ERAVIS (később Hunguest, Hotel Touring, Hotel Éden) tulajdonában álló szállodákban kezdett dolgozni a front office-tól az értékesítésig. Az Édenben a szálloda rendezvénykapacitásainak értékesítése volt a feladata, így került a rendezvények közelébe.

Ezt követően a Ragazzart rendezvényügynökségnél vállalt állást, majd az akkor legnagyobb hazai tulajdonú ügynökséghez, a Roxerhez került, ahol először rendezvényszervezőként (2 év), majd 7 évig az ügynökség kreatív vezetőjeként dolgozott.

A Roxerrel párhuzamosan alapította a New Edge-et, amely akkor egy rendezvényeszközök bérbeadására specializálódott vállalkozás volt. 2012-től vált meg a Roxertől és kezdett el foglalkozni főállásban a New Edge-dzsel, melynek profilját kibővítették a rendezvény- és kiállításdesign irányába.

Mindig is érdekelték a különleges "experiential" megoldások, elkezdett interaktív élmények tervezésével foglalkozni.

A New Edge-nél 2017-ben az általuk tervezett és kivitelezett kiállítási stand interaktív elemeinek köszönhetően elnyerték az ITB Berlin Legjobb Európai Kiállító standdíját.

Új elérhetőségei:
+971 55 805 1732,
gabor.kurjak@kraftwerk-me.com

Forrás: turizmus.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni