Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2019. December 11. 07:20, szerda | Belföld

Dubajban folytatja a magyar kreatív igazgató

Dubajban folytatja a magyar kreatív igazgató

2019 őszén távozott a New Edge-től Kurják Gábor alapító-ügyvezető. Újra csatlakozott régi kollégája, Tordai Bálint csapatához és Dubajban, a Kraftwerk Experience Design & Productionnél folytatja pályafutását kreatív igazgatóként.

A szakember egyik legfontosabb feladata az interaktív élménymegoldások fejlesztése és beemelése az event- és kiállítás-ügynökség projektjeibe.

Néhány éve a múzeumok kiállításainak kialakítása körül is jelentős változások mentek végbe, melybe remekül illeszkedik ez a gondolatsor, úgyhogy ma már kínálatukban szerepel múzeumi interaktív élmények fejlesztése és kivitelezése is.

Kurják Gábor az idegenforgalom felől érkezett az üzleti rendezvényszervezés területére. Miután Nagyatádról a fővárosba költözött, az akkor még ERAVIS (később Hunguest, Hotel Touring, Hotel Éden) tulajdonában álló szállodákban kezdett dolgozni a front office-tól az értékesítésig. Az Édenben a szálloda rendezvénykapacitásainak értékesítése volt a feladata, így került a rendezvények közelébe.

Ezt követően a Ragazzart rendezvényügynökségnél vállalt állást, majd az akkor legnagyobb hazai tulajdonú ügynökséghez, a Roxerhez került, ahol először rendezvényszervezőként (2 év), majd 7 évig az ügynökség kreatív vezetőjeként dolgozott.

A Roxerrel párhuzamosan alapította a New Edge-et, amely akkor egy rendezvényeszközök bérbeadására specializálódott vállalkozás volt. 2012-től vált meg a Roxertől és kezdett el foglalkozni főállásban a New Edge-dzsel, melynek profilját kibővítették a rendezvény- és kiállításdesign irányába.

Mindig is érdekelték a különleges "experiential" megoldások, elkezdett interaktív élmények tervezésével foglalkozni.

A New Edge-nél 2017-ben az általuk tervezett és kivitelezett kiállítási stand interaktív elemeinek köszönhetően elnyerték az ITB Berlin Legjobb Európai Kiállító standdíját.

Új elérhetőségei:
+971 55 805 1732,
gabor.kurjak@kraftwerk-me.com

Forrás: turizmus.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 17:07, szombat | Belföld

Elkezdődött a szüret

A legkorábbi érésű szőlőfajta, a Csabagyöngye szedésével szombaton megkezdődött a szüret Magyarországon - mondta a Varga Pincészet Kft. társtulajdonos-ügyvezetője a Somogy megyei Ordacsehiben.

2020. Augusztus 08. 11:34, szombat | Belföld

Harminckettővel emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma 32-vel, 4653-ra emelkedett Magyarországon, nincs újabb elhunyt - közölte a koronavirus.gov.hu szombat reggel.

2020. Augusztus 08. 09:06, szombat | Belföld

Még egy napig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban

Még egy napig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

2020. Augusztus 08. 08:32, szombat | Belföld

Eloltották a hajdúböszörményi faipari épületben keletkezett tüzet

Eloltották a tűzoltók a hajdúböszörményi faipari épületben péntek reggel keletkezett tüzet, a lángokban senki nem sérült meg