Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 02. 12:48, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

Dukai Regina bőrén egyre több a tetoválás

Dukai Regina bőrén egyre több a tetoválás

Azt mondják, aki egyszer elkezd magára tetováltatni, annak nincs megállj! Valahogy így lehet ez Dukai Reginával is, akinek a napokban már az ötödik tetoválása készült el. Azt vallja olyan motívumot, feliratot varrat magára, ami valamilyen jelentéssel bír az ő életében.

Szerelemből ne tetováltass
Akármennyire kiegyensúlyozott és céltudatos a Regina, neki is voltak mellékvágányai tetoválás terén. Amikor a Hooligans gitárosával, Tibivel alkottak egy párt, bokájukra varratták egymás nevének kezdőbetűjét. Már évekkel ezelőtt szakítottak a tetoválást viszont mindkettőjüknek még ott díszeleg a bőrén.


Igényes, helyes legyen tetoválásod
Abból adódóan, hogy a tetoválás egy életre szól, érdemes átgondolni, megtervezni és megbízható tetoválóval elkészíteni az adott mintát. Ilyenkor ne számítson a pénz vagy a barátság, mert később a tetoválás viselőjének kell szembesülnie a negatív hátrányokkal. Dukai Reginának a csuklóján szerepel a Believe felirat, amit sokan megkérdőjeleznek, hogy hibás, ugyanis az e-betű inkább a-nak néz ki. De viselője szerint nincs vele semmi baj, ez így volt megtervezve.


Egyedi tetoválás, a jó tetoválás
Minden szezonnak megvannak a maga kedvenc motívumai, olyankor hirtelen mindenki fecskét , álomcsapdát, pillangót varrat magára, és vannak az állandó tetoválások, mint szívecske, csillag, hangjegy, kereszt és még sorolhatnánk.
Dukai Regina többször választotta már a szerelem, szeretet jelképét és annak írásos változatát is. Amelyekhez a következő idézettel magyarázta, hogy mit is jelent számára:

"A szeretet megöli a félelmet, elűzi, ellehetetleníti, esélyt sem ad neki, hogy éljen. Az igazi szeretet csodákra képes... elindít valamit, ami aztán nem áll meg. Képtelenség lenne megállnia.Terjedni kezd, és bizony gyilkol: bizalmatlanságot, kételyt, félelmet, fájdalmakat. Hegeket gyógyít be, mert egyetlen mosoly, egy ölelés, egy őszinte tekintet erre képes. Elfeledtetni mindent, ami történt. Mindent, ami fájt..." Oravecz Nóra

Ahogy már említettük a napokban elkészült Regina legújabb tetoválása, ami egy háromszög. Ami a következőt jelenti számára: Háromszög: az ember három fő összetevőjét szimbolizálja: a testet, szellemet és a lelket.

FOTÓK - FACEBOOK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.