Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Január 22. 13:48, péntek | Belföld
Forrás: HírTV

Durván drágult az autók biztosítása

Durván drágult az autók biztosítása

Tavaly november óta több mint ötven százalékkal emelkedett a kötelező felelősségbiztosítások átlagára – számol be a Magyar Nemzet.

Rácz István, a Biztositas.hu internetes alkusztársaság ügyvezetője a Magyar Nemzetnek kifejtette: a kampány súlyának csökkenéséhez és néhány éven belüli teljes megszűnéséhez vezető rendelkezés arra ösztönzi a szolgáltatókat, hogy bátrabban emeljék áraikat, hiszen az ügyfelek - kötelező díjak összehasonlítása iránti - érdeklődése a kampányok hanyatlásával arányosan csökken majd.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 18:06, kedd | Belföld

Településfásítási programot hirdet az Agrárminisztérium

Településfásítási programot hirdet 500 millió forintos keretösszeggel az Agrárminisztérium a 10 ezer fő alatti lakosszámú településeknek, amelyek együttesen 12 ezer sorfát igényelhetnek térítésmentesen

2020. Június 02. 17:04, kedd | Belföld

A járvány egyértelműen lecsengőben van

Egyértelműen lecsengőben van Magyarországon a koronavírus-járvány, a járványgörbe 10. napja lefelé megy - mondta az országos tisztifőorvos a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

2020. Június 02. 14:08, kedd | Belföld

Könnyebben juthatnak hozzá a családtámogatásokhoz a külföldről hazatérők

Könnyebben juthatnak hozzá a családtámogatásokhoz a külföldről hazatérők, mert a babaváró támogatás igénylésénél az eddigi 180-ról 90 napra csökken az elvárt magyarországi tb-jogviszony igazolásának időtartama

2020. Június 02. 13:07, kedd | Belföld

Őrizetbe vettek egy 15 éves autóvezetőt Zalában

Őrizetbe vettek Zalában egy – nem először – autót vezető 15 éves fiút, aki egy átszerelt rendszámú járművel közlekedett – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.