Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Február 24. 13:45, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

E. Zsanett-ügy: egyre közelebb az ítélethez

E. Zsanett-ügy: egyre közelebb az ítélethez

Az E. Zsanett-ügyben szerdán lesznek a perbeszédek a Fővárosi Bíróságon. Nyilas Levente büntetőtanácsa a pótmagánvádló E. Zsanett vádindítványa alapján folytat büntetőeljárást öt rendőr ellen erőszakos közösülés, személyi sz

A közéletben és az egész közvéleményben szokatlanul heves indulatokat váltott ki az, hogy 2007. május 4-én hajnalban rendőrök állítólag megerőszakoltak egy 21 éves lányt Budapest belvárosában. Az eset után több magas rangú rendőrségi vezető távozott posztjáról. Mivel a hatóságok nem látták a rendkívül súlyos vádakat bizonyíthatóknak, a sértett lány, E. Zsanett, úgynevezett pótmagánvádas eljárást kezdeményezett.

A Fővárosi Bíróság eddig 14 tárgyalási napot tartott az ügyben, a tanúk és a szakértők mellett több pszichológus szakértőt is meghallgattak, akik ellentétes szakvéleményeket készítettek. Az egyik szakértő szerint E. Zsanett valószínűleg igazat mondott, a másik szerint nem.

Szerdán hangzik el a vádbeszéd, amelyet Tuza Péter, E. Zsanett jogi képviselője 4 óra hosszúságúra tervez. Ugyanezen a napon hangzik el várhatóan az öt védőbeszéd is. A tervek szerint az E. Zsanett-ügyben március 8-án születik első fokú ítélet.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.