Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2010. Július 16. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Edina megmutatta

Edina megmutatta

Igencsak szexi felvétel akadt a kezünkbe Gombos Edináról. A műsorvezető a Story gálán egy meglehetősen merész kivágású estélyiben jelent meg, amelyen sokaknak megakadt a szeme.

 

Ha esetleg nem láttad még Edina szexi ruháját, most érdemes megnézni. Ráadásul a műsorvezetőnek igazán nincs takargatnivalója, hiszen rengeteget fogyott. Úgy hírlik, hogy a korábbi L-es és M-es ruhadarabokat S-re cserélte.


A híresség nem titkolja, hogy a súlyfeleslegétől úgynevezett édesgyökér kúra segítségével szabadult meg, de persze táplálkozására is odafigyelt.

 

Lehet, hogy Edinát hamarosan újra megkörnyékezi egy férfimagazin? A híresség 2002 nyarán már megmutatta bájait az egyik ilyen lapban, igaz, akkor nem szabadult meg minden ruhájától. Talán egyszer majd ezt is megteszi rajongói nagy örömére.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!

2020. Szeptember 25. 15:03, péntek | Bulvár

Újra toplistás J.K. Rowling

A brit eladási toplisták élén debütált J. K. Rowling, Robert Galbraith írói álnéven írt Troubled Blood című új krimije.

2020. Szeptember 25. 13:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Balássy Betty és Varga Feri - VIDEÓ

A rendhagyó műsor a Tisza-tóról! Nagy Anett és Szebeni István Balássy Betty-t és Varga Ferit a közös sportolási szokásaikról kérdezték. Figyelem a műsor poénokat tartalmaz!