Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Július 16. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Edina megmutatta

Edina megmutatta

Igencsak szexi felvétel akadt a kezünkbe Gombos Edináról. A műsorvezető a Story gálán egy meglehetősen merész kivágású estélyiben jelent meg, amelyen sokaknak megakadt a szeme.

 

Ha esetleg nem láttad még Edina szexi ruháját, most érdemes megnézni. Ráadásul a műsorvezetőnek igazán nincs takargatnivalója, hiszen rengeteget fogyott. Úgy hírlik, hogy a korábbi L-es és M-es ruhadarabokat S-re cserélte.


A híresség nem titkolja, hogy a súlyfeleslegétől úgynevezett édesgyökér kúra segítségével szabadult meg, de persze táplálkozására is odafigyelt.

 

Lehet, hogy Edinát hamarosan újra megkörnyékezi egy férfimagazin? A híresség 2002 nyarán már megmutatta bájait az egyik ilyen lapban, igaz, akkor nem szabadult meg minden ruhájától. Talán egyszer majd ezt is megteszi rajongói nagy örömére.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.