Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Augusztus 02. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Edit újra harcba száll Dánielért?

Edit újra harcba száll Dánielért?

Bár konkrétan nem mondták ki, de azért már szinte tényként kezelhetjük, hogy Benkő Dániel és a műsorában feleségül vett Andrea a valóságban már nem alkotnak egy párt. Eljött tehát a nagy rivális, Edit ideje, aki akár újra harcba sz

A StoryOnline megkereste Editet, aki bevallotta, tőlünk hallja először, hogy egykori szívszerelme ismét szabad. A szőkeség nem tagadja, hogy a műsor ideje alatt valóban nagyon akarta a lantművészt, aki végül Andreát választotta.

"Én nem voltam olyan nyomulós, mint az Andrea. Akkor valóban nagyon szerettem Dánielt, de egy év alatt már csitultak az érzéseim. Hogy újra harcba szállok-e érte? Jó kérdés. Ezen el kell gondolkodnom, jelenleg sem igennel, sem nemmel nem tudok válaszolni" - mondta Edit a StoryOnline-nak.



Úgy tudjuk, hogy a fiatalos nagymamának a műsor óta nem volt komoly kapcsolata és jelenleg sincs, így talán elméletileg semmi nem akadályozza abban, hogy ismét "udvaroljon" Dánielnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára