Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. Február 27. 07:50, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Edzőmeccs volt a Veszprém elleni bajnoki az Audi ETO számára

Edzőmeccs volt a Veszprém elleni bajnoki az Audi ETO számára

Már az első félidőben komoly előnyre tett szert a címvédő Győri Audi ETO a Veszprém ellen a szombati bajnoki összecsapáson. A második játékrész gyakorlatilag formalitás volt. A végeredmény 35-22 az Audi ETO javára. Simona Spiridon és

Gertsmár szerezte a hazaiak első gólját, Erre Bradeanu válaszolt(1-3). A két játékvezető már a 4. perc végén kiosztotta az első kiállítást, Hornyák mehetett pihenni. Emberelőnyben Koroknai szépített, de Bradeanu gyorsan ismét kettőre növelte a győri előnyt(2-4). Még mindig emberhátrányban voltunk mikor Gros betalált, sőt Vérten gyorsan indult és máris négy gól volt a győri előny(2-6). Gyurka János ki is kérte idejét a hetedik perc elején. Koroknai a meccs első hetesét belőtte(3-6), majd Földes lőtt éles szögből gólt Lunde-nak. A 10. perc legvégén visszahozta a meccsbe Koroknai a Veszprémet(5-6), erre Amorim szlalomozott végig a hazai védelmen, és belőtte az Audi ETO hetedik gólját. Koroknai második hetesét Lunde kivédte, majd az ellentámadásból Gros volt eredményes. Gyors labdaszerzés után Hornyák ismét négyre alakította különbséget(5-9).A harmadik veszprémi hetest Mehlmann lőtte, de Lunde őt is megbabonázta, az ex-győri a kapufát lőtte ki. Az Audi ETO 10. gólját Vérten Orsi szerezte a 15. percben, után pedig Görbicz lőtt szép akciógólt. A 17. perc elején Mehlmann kapott kétperces „pihenőt", ezalatt egy gólt lőtt a csapat Mravikova jóvoltából. A huszadik percben hosszú gólcsendet szakított meg Mehlmann, a hazaiak 6. gólját lőtte. Ana Grost azt sem zavarta a gólszerzésben, hogy egy veszprémi lány végig a nyakán lógott(6-13), majd Hornyák növelte nyolc gólosra a győri előnyt. A 22. percben Mehlmann Ibit másodszor küldték ki. Mravikova gyorsan kihasználta az emberelőnyt(6-15), majd veszprémi találat érkezett, amire Vérten válaszolt. Emberovics első gólja (8-16) után Vérten harcolt ki hetest, amit Görbicz a kapufára dobott. A labda nálunk maradt, Mravikova újabb hetest harcolt ki, ezt Görbe belőtte(8-17), sőt a 26 percben 10 volt közte, Mayer talált be a veszprémi kapuba. Sőt Bradeanu nagy gólja állandósította a kétszámjegyű győri előnyt (8-19), majd Ábrahám járt túl Lunde eszén, ezt pedig Görbicz feledtette, aki gyönyörű gólt lőtt. Vérten Orsi egy labdaszerzés után végigrobogott a pályán és nem is hibázott (9-21). A félidő utolsó momentuma Bradeanué volt, aki az egész veszprémi védelmet átverve belőtte az Audi ETO 22. gólját. Félidőben 13 gólos volt a győri előny.

A második félidő elején Mayer harcolt ki büntetőt, de Gros fölélőtte a hetest, így az első találatot a Veszprém szerezte meg a átékrészben, Ábrahám volt másodszor eredményes. Kovacsics Anikó szép góllal avatta fel a hazai kapuba beálló Hoffmann-t, majd Gros ezúttal naggyá tette a fiatal kapust, gyakorlatilag belelőtte a hetest. Schatzl a 35 percben talált be, erre Sterbik válaszolt. Hét perc telt el a második félidőből, mikor Mayert állították ki, az emberelőnyből Földes V. szépített(12-24). Hat-hat ellennél Emberovics lőtt gólt, erre gyorsan Mayer válaszolt. Szabina a következő támadásnál hetest harcolt ki, amit Kovacsics lőtt, de Hoffmann ezt is megfogta. A 41 percben Gros szerezett okos gólt(13-26). Lunde ziccert védett de a kipattanót Borkowska belőtte. A veszprémi gólszerzőt aztán gyorsan kiszórták a játékvezetők egy kis „pihenőre", a hetesnél Kovacsics ezúttal nem hibázott. Közben Lunde-t Pásztor váltotta a győri kapuban. Amorim a 28. győri gólt lőtte a 44 percben. Emberovics avatta fel Bettikét a 46. percben, majd a kapus nagyot védett, az indításból pedig Orbán lőtte meg első gólját a meccsen. Földes V. hetesből talált be a győri kapuba(16-29), majd Mayer kapott újabb kétpercest. A 49 percben Orbán második gólját kőtte, értékét növeli, hogy emberhátrányban talált be. 10 perc volt hátra a találkozóból mikor Mehlmann megszerezte a hazaiak 17. gólját. Borkowksa nem sokkal később ismét betalált, Mayer szerzett egy szemfüles gólt(18-31), erre válaszul Farkas talált be az ETO kapujába. A 32. győri találat emlékezetes marad, Hoffmann beleért a lövésbe, és örült, hogy kivédte a lövést, de a felperdült labda végül behullt a hálóba. Szabadfi megszerezte a Veszprém 20. gólját, erre válaszul Orbán ejtett okosan (20-33). Szabadfi újból betalált, az ETO pedig jól kihasználta a rendelkezésre álló időt, Mayer lőtt gólt. Földes V. erre válaszolt(22-34) csakúgy mint győri részről Mayer. A végére kevés izgalom maradt, pár másodperccel a vége előtt Mayer fordult bele Földesbe, ezért ápolni kellett. Újabb gól már nem született, 35-22-re győzött a Veszprém ellen az Audi ETO idegenben.

( gyorietokc.hu )

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.

2024. Május 16. 08:13, csütörtök | Helyi

Kollégánk, Meronka Péter – Gyulai István díjat kapott! Büszkék vagyunk rá!

A Gyulai István díj, a sportújságírás teteje hazánkban! Idén ezt a mi kollégánk, Meronka Péter vehette át Gyulán!

2024. Május 16. 07:19, csütörtök | Helyi

Szőlészek figyelem!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák