Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 02. 16:30, szerda | PR
Forrás: Nordland Lady’s Wellness Club

Egészség, szépség és intelligencia egy kancsóban

Egészség, szépség és intelligencia egy kancsóban

A magnézium minden ember számára életfontosságú ásványi anyag. Szervezetünk nem képes az előállítására, ezért pótlásáról magunknak kell gondoskodni.

Testünk valamennyi sejtjében megtalálható, szerepet játszik szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában. Szükség van magnéziumra az energiatermeléshez, az izmok és az idegrendszerünk működéséhez, a fogak és csontok felépítéséhez. A legérdekesebb azonban az, hogy a legfrissebb kutatási eredmények szerint a magnézium kulcsszerepet játszik az emlékezet működésében és az eddig feltételezettnél is fontosabb a fiatalok idegsejtjei és az egészséges felnőtt agysejtek szempontjából. Aki stresszes életmódot él vagy nehéz fizikai munkát végez, annak különösen oda kell(ene) figyelnie a megfelelő mennyiségű magnézium pótlására. Sajnos a mai feldolgozott élelmiszereink már jóval kevesebb mennyiségben tartalmaznak magnéziumot, mint régen és ez már nem elegendő egy feszített munkatempójú életvitelhez. Ez azt jelenti, hogy nagyon sokan a szükségesnél kevesebb magnéziumhoz jutnak.

Szervezetünk működéséhez ugyanilyen elengedhetetlen a megfelelő folyadékpótlás. A folyadék hiánya figyelemösszpontosítási problémákat, fejfájást, fáradtságot, bőrproblémákat okozhat. Az emberi szervezet naponta átlagosan 2,4 l vizet ad le, mely verejtékezés, légzés, kiválasztás és emésztés folyamán távozik szervezetünkből. Vagyis ez azt jelenti, hogy napi folyadék szükségletünk átlagosan 2,4 l, amit táplálék- és folyadék felvétel útján kell pótolni. Ennek a folyadék szükségletnek az 1/3 -át a szilárd táplálékok elfogyasztásával pótoljuk, 2/3-át pedig folyadék formájában. Nem mindegy azonban, hogy ez az utánpótlás milyen minőségű vízzel történik!

Megjelent a piacon egy újdonság, mely egyszerre kínál megoldást mindkét szükségletre, mondhatni két legyet üt egy csapásra! A Perfect Water termékcsalád Tea&Coffee szűrője Mg2+ formulával a szervezet számára nélkülözhetetlen magnézium visszapótlásával egyedülálló a szűrők piacán. Egy elegáns és stílusos szűrőkancsó, melynek szűrőbetétje kivonja a vízből a nemkívánatos anyagokat, mint pl. a klórt és meggátolja a vízkő kialakulását. A kellemesen lágy víz tökéletesen kioldja az ízeket és aromákat, így kávé- és tearajongóknak is „kötelező” darab ! Ajánljuk iskolásoknak, sportolóknak, stresszes életmódot élőknek és mindenkinek akinek fontos az egészsége. Kellemesebb közérzet, jól működő szervezet, élesebb elme: jól hangzik igaz?

Perfect Water vízszűrő kancsó kampány /20% kedvezménnyel vásárolható meg
ha kinyomtatják a hírlevelet vagy hivatkoznak rá /

Lágyvíz: Lájkold facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/lagyviz minden 500. like-nál egy Perfect Water víztisztító kancsót sorsolunk!

Nordland Lady’s Wellness Club:
Lájkold facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/pages/Nordland-Ladys-Wellness-Club/216824955040821 minden 500. like-nál egy cardióbérlet kerül kisorsolásra ill. a hírlevélre hivatkozók most féláron próbálhatják ki az új biztonságos szoláriumot.

„Megérkezett hozzánk is a legújabb őrület! Álló és fekvő szoláriumunk csöveit Coffee Love Intense csövekre cseréltük, melyek tutira minden kétkedőt meggyőznek! Intenzív mélybarnítás és maximális új pigmentáció egyben! Ebben a szoliban, ezekkel a csövekkel viszont már nem csak a vonzó barna szín garantált, hanem az EU 0,3 minősítéssel a biztonság is."

Nordland Lady’s Wellness Club nyereményjáték! Klikk a képre!!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.