Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 30. 05:01, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Egy este, három elkövető, négy bűncselekmény

Egy este, három elkövető, négy bűncselekmény

A rendőrök őrizetbe vettek három oszlári fiatalt, akik egy este megrongáltak egy nyilvános telefont, betörtek egy egyházi ingatlanba, továbbá egy lakásba és feltörtek egy autót.

Telefonon tettek egymás után bejelentést a sértettek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 28-án reggel. A bejelentések szerint ismeretlen személyek reggelre virradóra Oszláron megrongáltak egy nyilvános telefont, betörtek egy egyházi ingatlanba, továbbá egy lakásba, ahonnan egy autót is eltulajdonítottak, illetve Tiszaújvárosban egy parkoló autót is feltörtek.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a bejelentésektől számított néhány órán belül azonosították és elfogták azt a 20 éves helyi fiatalembert és két fiatalkorú társát, akik a lopás bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.
A fiatalok kihallgatásuk során elmondták, hogy Oszláron a telefonkészülékből pénzérméket kíséreltek meg sikertelenül eltulajdonítani, majd egy egyházi tulajdonban álló épületbe törtek be, de itt nem találtak olyan értéket, amit elvittek volna, ezért továbbálltak. Ezek után egy lakatlan házba törtek be, ahonnan szerszámokat loptak el, majd az udvaron parkoló autót beindítva Tiszaújvárosba utaztak, ahol egy utcán parkoló járművet törtek fel és eltulajdonítottak belőle egy táskát, amelyben különféle személyes iratok voltak. Ezt követően visszatértek Oszlárra, ahol az eltulajdonított autót egy külterületi részen hátrahagyták.

A nyomozók mindhárom fiatalt - gyanúsítotti kihallgatásukat követően - bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.