Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 20. 11:51, szerda | Bulvár

Egy év után újra Barátok közt Kiss Ramóna

Egy év után újra Barátok közt Kiss Ramóna

Alig több mint egy évvel azután, hogy Kiss Ramóna kiszállt a Barátok köztből, az RTL Klub műsorvezetője újra Zsófi bőrébe bújt.

A színésznő elárulta, olyan volt bemenni a jelenlegi munkahelyével szomszédos stúdióba, mintha hazamenne.

– Amikor meghoztam a döntést, hogy távozom a Barátok köztből, még nem tudtam, mit hoz a jövő. Egy biztos pont volt az életemben munka szempontjából: a színház! Ez azóta is aktív része a mindennapjaimnak, jelenleg nyolc darabban játszom. Azt persze, reméltem, hogy egyszer még, ha csak egy kis időre is, újra Zsófi bőrébe bújhatok. De nem gondoltam, hogy ilyen hamar – árulta el a színésznő, aki azt is elmondta, karakterének ma esti visszatérése nem lesz izgalommentes. – Zsófi mindig is minden lében két kanál típusú csaj volt, és most sem hazudtolja majd meg magát. Kicsit felpezsdíti a hangulatot, ám ezúttal nem összekuszálja, hanem kibogozza a szálakat.

Kiss Ramóna követi a 20 éves sorozat történéseit, és időnként összefut a szereplőkkel.

Forrás: Mérai Kata Facebook

"Sokat találkozunk rendezvényeken, közös forgatásokon, így azért néha kapok bennfentes információkat." – nevetett Ramóna, aki a szabadtéri színházi előadások és az X-Faktor-forgatások miatt sűrű nyár elé néz, de próbál sok időt tölteni vőlegényével, Lékai Máté (30) válogatott kézilabdázóval és persze, imádott családjával is.

"Kell egy kis lazítás, a családdal Olaszország felé vesszük majd az irányt." – árulta el Ramóna.

Forrás: blikk.hu

Fotó: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára