Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2011. November 02. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Egy ideig biztosan marad külföldön a csinos műsorvezető

Egy ideig biztosan marad külföldön a csinos műsorvezető

Palotás Petra otthona jó ideje Németországban van, új regényének bemutatója miatt azonban Magyarországra repült és még itt is marad néhány napot.

- Most nagyon kerek a világ, de egy picit fáradt vagyok. Az elmúlt fél évem azzal telt, hogy nappal anyuka voltam, éjszaka pedig írtam, általában akkor, amikor Borcsi elaludt. Ez januártól változik, mert a kislányom oviba megy, a következő könyv így már rendes "munkaidőben" készül, remélem, hogy tavaszra meglesz - mosolygott Palotás Petra, akinek kislánya két és fél éves és már most nagyszerűen veszi az "akadályokat", hiszen két nyelven beszél szüleihez: anyukájához magyarul, apukájához pedig németül.

Palotás Petra eddig minden idejét Bora mellett töltötte, így az ottani médiában nem is próbálkozott, de mint mondta: semmi sem kizárt, még egy hazai magazinműsor, de akár egy újabb baba sem.

- A harmadik megjelent kötetem után azt hiszem, hogy elmondhatom: túl vagyunk a "tévés ír egy könyvet" címkén. Kezd kialakulni az olvasótáborom, akik várják az újabb regényt, és boldog vagyok, mert nagyon jók a szakmai kritikák is. Ha lenne olyan lehetőségem, hogy havonta kellene hazarepülnöm, négy nap alatt le lehetne forgatni egy magazinműsort, akkor biztosan nem mondanék nemet, de ez nagyon nehéz. Nekünk most Németországban van a bázisunk - két-három évig biztosan -, sok időt szeretnék írásra szentelni, a napi szintű forgatás biztos, hogy nem férne ebbe bele - magyarázta a STOP-nak Palotás Petra, aki elárulta, hogy az írónői szerepben hosszú távon is el tudja magát képzelni.

- Most egy gyerekkori álmom kezd célba érni. Németországban sem tettem lépéseket a média irányába, mert eddig Borával töltöttem minden percemet, de nem kizárt ez az irány és az sem, hogy szeretnénk bővíteni a családot - árulta el Petra, aki szerint majd az élet megmutatja, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 23. 10:34, vasárnap | Bulvár

Négy produkció már A Dal 2020 döntőjében

Négy produkció jutott a március 7-i döntőbe A Dal 2020 szombati első elődöntőjéből:

2020. Február 22. 13:14, szombat | Bulvár

Ma este lesz A Dal 2020 első elődöntője

Ma este lesz A Dal 2020 első elődöntője. A Duna Televízió és a Duna World csatornáján kilenc produkciót láthatnak a nézők a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.

2020. Február 21. 17:21, péntek | Bulvár

Gázszivárgás volt egy tévéfelvételen, összeesett az egyik zsűritag

Gázszivárgás volt az American Idol forgatási helyszínén, az egyik zsűritag, Katy Perry rosszul is lett.

2020. Február 21. 15:04, péntek | Bulvár

Teljessé vált a Strand Fesztivál három színpadának programja

Teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. Augusztus 18-tól 22-ig Zamárdiban mintegy hatvan előadó lép színpadra, köztük számos világsztár.