Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2010. Június 11. 14:29, péntek | Belföld
Forrás: HírTV

Egy-másfél évig nem várható gázáremelés

Egy-másfél évig nem várható gázáremelés

Egy-másfél évig nem várható gázáremelés – mondta el Völner Pál, az infrastrukturális területért felelős államtitkár a Hír Televízió Rájátszás című műsorában.

Bár a lakossági gázárakról szóló törvényjavaslat most került a parlament elé, a tervezett moratórium célja, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben könnyítsen a háztartások terhein - jelentette ki Völner Pál.

A lakossági gáz- és áramtarifák hatósági árassá tételéről szóló jogszabályt a tervek szerint már jövő hétfőn elfogadtatná a parlamenttel a Fidesz.

Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: az energiaszolgáltatók a bejelentés után azt jelezték, hogy készek tárgyalni az új szabályozásról, és várhatóan a fűtési szezon kezdetére megállapodhatnak ennek részleteiről.


(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 12:04, csütörtök | Belföld

Letartóztattak egy kiskorúakat dolgoztató építési vállalkozót

Letartóztatott a bíróság egy építési vállalkozót, aki a gyanú szerint alacsony munkabérért dolgoztatott kiszolgáltatott helyzetben lévő kiskorúakat - közölte a Budapest Környéki Törvényszék szerdán az MTI-vel.

2022. Augusztus 18. 10:01, csütörtök | Belföld

Budapesten fogtak el egy FBI által keresett férfit

Budapesten fogtak el egy 36 éves magyar-román kettős állampolgárságú férfit, akit azért keresett az FBI, mert a gyanú szerint 2007-ben társaival vírus befecskendezésével zsarolt egy párt az Egyesült Államokban

2022. Augusztus 18. 08:03, csütörtök | Belföld

Elege lett és tört-zúzott, aztán magára hívta a rendőrséget

Őrizetbe vettek egy 45 éves lakiteleki férfit a tiszakécskei rendőrök, aki miután rombolt, értesítette a rendőrséget. A férfinek rongálásért, garázdaságért és zaklatásért is felelnie kell.

2022. Augusztus 18. 07:00, csütörtök | Belföld

A búza jelentős része étkezési minőségű Zalában

Zala megyében a közel 27 ezer hektáros termőterületen átlagosan 5,56 tonna kenyérgabona termett hektáronként az idén, a learatott búza 50 százaléka étkezési minőségű