Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Január 16. 16:45, csütörtök | Külföld

Egy meztelen nő sétált és énekelt a Miami Nemzetközi Repülőtéren

Egy meztelen nő sétált és énekelt a Miami Nemzetközi Repülőtéren

Egy meztelen nőt videóztak le a Miami Nemzetközi Repülőtéren. Melltartóban és bugyiban sétált a folyosón, majd mindkettőt levette magáról.

A Fox News beszámolója szerint a nő később a repteret elhagyva felmászott egy rendőrségi autó tetejére, majd onnan leugorva egy rendőrhöz futott.

A 27 éves nőt őrizetbe vették mentálhigiénés vizsgálat céljából - mondta a Miami-Dade megyei rendőrség szóvivője. Az incidens hétfőn késő este történt.

A nő énekelve sétált el a poggyászkiadó területén, mialatt levette sötétkék melltartóját és alsóneműjét, meghökkentve néhány nézelődőt.

A nő nevét nem hozták nyilvánosságra, de állítólag más államból való. A hatóságok összefüggéstelennek és zavartnak írták le, miután beszéltek vele.

A meztelenre vetkőző nő pszichológiai értékelése miatt a rendőrség szerint nem várható, hogy bármivel is megvádolják.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).