Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 28. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Egy nap három ittas vezető okozott balesetet Győrben

Egy nap három ittas vezető okozott balesetet Győrben

A járművezetők megcsúsztak, kisodródtak. Egyikük árokba hajtott, másikuk jelzőtáblát döntött ki, a harmadik sofőr villanyoszlopnak ütközött.

A rendőri vizsgálat adatai szerint a 34 éves kiskőrősi Cs. József az új Bácsai úton közlekedett kora reggel 1 óra 50 perckor Renault személygépkocsijával, mikor a körforgalomból kihajtva járművével megcsúszott és a felázott útpadkára, majd árokba hajtott.

Két óra elteltével a Lajta utcába riasztották a helyszínelőket. A 43 éves győri B. György elveszítve járműve feletti uralmát a járdaszigetre hajtott, ahol a kikerülési irányt jelző közúti jelzőtáblát kidöntötte. A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a jármű vezetője elmulasztotta bekapcsolni biztonsági övét, vezetői engedélye nem volt nála. Súlyos sérülésekkel szállították őt kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Villanyoszlop állította meg az 58 éves győri L. Bélát, aki személygépkocsijával a 821. számú út és a Mécs László út kereszteződésében veszítette el járműve feletti uralmát a délutáni órákban. A férfi sérülések nélkül úszta meg a balesetet.
A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott, ezért velük szemben a szükséges mintavételre került sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.