Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2013. Január 22. 13:41, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Egy óra alatt elfogtak egy késes rablót Győrben

Egy óra alatt elfogtak egy késes rablót Győrben

Késsel fenyegetőzve kirabolt egy kisboltot egy férfi

Késsel fenyegetőzve kirabolt egy kisboltot egy férfi kedd délelőtt Győrben, a gyanúsítottat egy óra alatt elfogták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.


Hozzátették: nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után az egyik közeli bevásárlóközpont parkolójában igazoltatták a 23 éves férfit, akire ráillett a rablóról adott személyleírás. A fiatalember szinte azonnal beismerte a rablást, és elmondta: a zsákmányolt néhány tízezer forintból mobiltelefont és élelmiszereket vett, ezzel a pénz zömét elköltötte.
A tájékoztatás szerint a rendőrök a kisbolt közelében, a hóban megtalálták a rabláskor használt kést.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat