Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 25. 16:55, szerda | Belföld

Egy pörgetéssel 7,5 fél milliót nyert

Egy pörgetéssel 7,5 fél milliót nyert

Hatalmas szerencséje volt, rámosolygott Fortuna arra a budapesti férfire, aki 7,5 millió forintot nyert a vegas.hu Sizzling Hot Deluxe elnevezésű játékán.

Nem az egyforma minták, hanem az azonos számok hozták meg a szerencsét a gyümölcsös online kaszinójátékban. A férfinek egyetlen pörgetéssel öt 7-est sikerült kipörgetnie.

Nemrégiben hasonló, több mint 8 millió forintos nyereményt vittek el a Captain Venture nevű kalózos játékon, egy másik szerencsés pedig a Dolphin's Pearl Deluxe mindössze három játékmenet alatt kaszált 18 millió forintot.

Forrás: origo.hu

Kép: askgamblers.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -