Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2018. Június 06. 09:06, szerda | Bulvár

Egy szépségkirálynő őszinte vallomása

Egy szépségkirálynő őszinte vallomása

Leányfalvi Vanessza sok mindent elárul életéről.

Mi az oka annak, hogy mostanság egyre kevesebbet vagy a médiában? Ráadásul úgy hallottuk, több versenyen sem vettél részt, amin nagy eséllyel indulhattál volna.
Mostanság valóban igyekeztem kicsit háttérben maradni,rengeteg dolog összejött és nem éreztem lelkileg teljesnek magam, ezért nem vettem részt fotózásokon. Ráadásul, bár olyan, mintha kicsit ütné egymást a két kijelentés, de én a modellkedésbe önbizalomhiány végett kezdtem bele, főleg a versenyekbe, ezt talán vissza is kaptam az eredményeknek köszönhetően. Még a rosszabb napjaimon, most is hajlamos vagyok vissza esni kicsit, de teszek érte, hogy ez változzon és talán most érzem, hogy jó úton haladok.

Korábban sosem beszéltél erről. Mi az oka annak hogy nincs önbizalmad? Hiszen remek alakod van,csinos vagy és sokoldalú és sikereket is értél el...
Nem is tudom, egyrészt sajnos egy időben elhanyagoltam magam, nem igazán foglalkoztam a külsőmmel, feljöttek a plusz kilók is, a hajam is teljesen töredezett volt,ritkábban jártam kozmetikushoz is és ahogy tükörbe néztem negatív képet láttam. Másrészt az is közrejátszik,hogy fitnesses világban nőttem fel, ez lesz, amit sose fogok tudni,de nem is szeretnék elkerülni. Ott pedig mint tudjátok kisportolt csinosabbnál csinosabb lányok vannak... Ez is közrejátszott az önbizalomhiányban. Ahogy őszintén szólva az is, hogy nem igazán úgy jöttek ki a párkapcsolatban a dolgaim, ahogy szerettem volna, persze nyilván volt,hogy én is hibáztam, de rengeteg olyan férfit fogtam ki, akik csak kihasználni szerettek volna, nem szeretnék ennél jobban belemélyülni.

Mi vàltozott azóta? Hiszen most sem vagy párkapcsolatban ha jól tudom, mégis említetted, hogy kezd visszajönni az önbizalmad.
Egyrészt próbálok sokkal többet foglalkozni magammal. Most már gyakrabban járok kozmetikushoz, fordrászhoz, fogászatra és egyéb szépségápolási kezelésekre, fogfehérítőt,haj/arc ápolókat/pakolásokat használok. Ugyanígy igyekszem odafigyelni a táplálkozásomra is, valamit rendszeresen mozogni. Ha tehetem csoportos órákra megyek, ott vagyok a lehető legtöbb sportrendezvényen is, ezenkívül továbbra is járok a Greenshapeba KisPestre, infratrainer-t űzöm rendszeresen és edzőterembe is, bár ritkábban, de amikor csak tehetem, megyek. Így, a pénzem jelentős részét most magamra fordítom, illetve a jövőmre igyekszem koncentrálni.

Azt a hírt hallottuk,valamint láttuk is képeken,hogy volt egy időszakod amikor elköltöztél otthonról,ez miért történt?
Nem szeretnék belemenni a részletekbe ebben a témában.Több dolog közrejátszott, nyilván fiatal vagyok és sok hülyeséget csinálok én is, avagy csináltam, próbálok változni. De annyit mondhatok,hogy egy kedves ismerősömnél, barátomnál voltam és bár volt is ebből vitánk, de rengeteget segített, mind az önbizalmam növelésében, s bár voltak kisebb vitáink, de mindezek ellenére továbbra is azt kell mondjam, hogy egy nagyon kedves és segítőkész ember. A viták is sokat segítettek abban, hogy végiggondoljam az életemet és ráébresztett arra is, hogy mi az, amin változtatnom kell a jövőben.

Beszéltél itt kisebb önbizalomhiányról is és hogy hibáztál a párkapcsolatodban. Ez a két dolog összefügghet?
Az elején sajnos hajlamos voltam túl sok lenni, mindenáron 0-24 óráig beszélni akartam az akkori párommal, talán féltékeny is voltam, ami azóta meglepő módon változott oly annyira,hogy most én vagyok az aki nem tudja elviselni, ha rá van tapadva a másik. Féltékenységem pedig már nagyon ritka, bár, ha így van, sem csinálok belőle botrányt. Na de visszatérve a kérdésre..Most talán ami a közelmúltba hibám volt,hogy ha nem is vele akartam lenni, de túl sok és túl kedves voltam, mind barátokkal mind fiúkkal...Mindenki gondját magamra vettem,mindenben próbáltam segíteni és túlaggódtam mindent.Tehát olyasmi lehettem egyikoldalt mint egy aggódó anyuka a másikon pedig egy rajongó vagy nem is tudom mi a megfelelő szó erre.

Most már úgy érzem, hogy a megfelelő irányba haladok, de ezután én is annyit adok magamból, amennyit kapok.

Szívből kívánok Neked minden jót az életedben!

Szerkesztettel: Cs. D.

Fotók: Leányfalvi Vanessza

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.