Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Május 17. 07:37, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Egy apa életét követelte az országos természeti csapás

Egy apa életét követelte az országos természeti csapás

Országszerte gondot okoz a szombat óta hullott sok eső és a szélvihar. Miskolcon egy ember meghalt, amikor rádőlt a felázott löszfal. Emellett több folyó árad: Észak-Magyarország bizonyos pontjain a vízállás megközelítheti a valaha mér

Két kisgyermekre, valamint édesapjukra omlott rá a felázott löszfal Miskolcon. A gyerekeket a tűzoltóknak sikerült kimenekíteniük, de az apának már csak a holttestét tudták kiemelni a rázuhant földréteg alól - közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.


Összedőlt egy ház


Összedőlt egy ház a Fejér megyei Sárkeresztúron - senki sem sérült meg, mert a lakók időben kimenekültek. A háromtagú családnak szükséglakást biztosít az önkormányzat. A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Kislángon is kidőlt egy lakóház egyik fala, de ott sikerült az épületet aládúcolni.

Késnek a vonatok

A rendkívüli időjárás fennakadásokat okoz a vonatközlekedésben a balatoni térségben. A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon Siófok és Balatonszentgyörgy között várhatóan hétfő éjfélig vonatpótló autóbuszok közlekednek. A Balatonon áll a hajóforgalom, az éjszaka két vitorlást mentettek ki a vízből. Tövestől dőltek ki a viharban a fák Somogyban - a szél sok helyen tetőszerkezeteket is megrongálta.

(hírTV,FH)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:09, hétfő | Belföld

Eltűnt a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás két munkatársa

Eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében hétfő délelőtt a Kis-Duna-ághoz tartozó területen - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel.

2022. Július 04. 14:07, hétfő | Belföld

Meghalt egy siklóernyőt, vádat emeltek a katonai mentés ügyében

Vádat emeltek a vértesszőlősi katonai mentés ügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Július 04. 12:48, hétfő | Belföld

Kigyulladt egy társasházi lakás Debrecenben, nyolc embert kórházba vittek

Kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben hétfőn kora reggel, nyolc embert vittek kórházba - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2022. Július 04. 08:54, hétfő | Belföld

Ismét fokozódik a kánikula

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.