Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2010. Május 17. 14:36, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Egy nap két rablóbandát kaptak el Budapesten

Egy nap két rablóbandát kaptak el Budapesten

Egyetlen nap alatt két rablóbandát fogtak el a rendőrök Budapesten; az egyik társaság szinte azonnal lebukott, de egy órán belül a másik rablás gyanúsítottjai is rendőrkézre kerültek.

A rendőrségre először szombaton kora délelőtt jelentették be, hogy rablás történt a VIII. kerületi Szerdahelyi utcában: az elkövetők megfenyegettek egy férfit, majd eltulajdonították a pénztárcájában lévő készpénzt. A két tettes nem jutott messzire, mindkettejüket perceken belül elfogták a kerületi rendőrök a közeli Mátyás téren. A 18 és 27 éves budapesti gyanúsítottakat előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ügyükben a további eljárást a BRFK Belvárosi Bűnügyi Régiója folytatja le.


Néhány órával később hasonló rablás történt Dél-Budán, a XI. kerületi Bartók Béla út és Hamzsabégi út kereszteződésénél is: ott három támadó kötött bele egy 44 éves férfiba, akit többször megütöttek, majd eltulajdonították a könnyebben megsérült áldozat táskáját. A bűnözők itt sem jutottak messzire: a járőrök alig néhány sarokkal arrébb, a XI. kerületi Vincellér utcában elfogták a feltételezett tetteseket, három 36 és 50 év közti férfit. Az egyenruhások mindhármukat előállították, velük szemben a BRFK Dél-Budai Bűnügyi Régiójánál indult eljárás.


HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.