Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2010. Április 01. 14:28, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Egy repülőgép alatt töltötte az éjszakát

Egy repülőgép alatt töltötte az éjszakát

A kerítésen átmászva jutott be egy fiatal férfi kedden este a Ferihegyi repülőtérre. A kifelé elcsípett fiatalembert, aki egy repülőgép alatt töltötte az éjszakát, kikérdezése után elengedték a repülőtér őrei - értesült a Havari

Kedd este mászott be a Ferihegyi repülőtérre a Pestlőrinc felé eső oldalon a hátizsákos fiatalember. Anélkül, hogy bárkinek feltűnt volna, keresztülsétált az egyik leszállópályán és több gurulóúton, majd a zuhogó eső elől bebújt egy repülőgép alá, s ott töltötte az éjszakát. Reggel találkoztak csak vele a repülőtér őrei, mikor az egyik kapun ki akart menni. Akkor is csak azért állították meg, mert nem használta a beléptetőkártyát, amely nem is volt neki.A 19 éves fiatalembert kikérdezték, mire ő elmondta, hogy a reptéren töltötte az éjszakát. A zavartan viselkedő embert végül elengedték. Adatait ugyan megpróbálták felvenni, de többször is más lakcímet mondott az őröknek. A repülés biztonságát súlyosan érintő esettel összefüggésben derült ki, hogy a repülőtér kerítésének jelzőrendszere évek óta nem működik egyes szakaszokon, a fiatalember ezt - vélhetően szándékosság nélkül - kihasználva mászott be a reptérre. Kérdéses azonban, miként juthatott észrevétlenül a jemeni kormánygép közelébe, mely alatt aztán meghúzta magát, hiszen az ahhoz hasonló, a biztonsági zónában parkoló gépeket elvileg fokozottan őrzik.Rosszindulatú feltételezések szerint az őrség figyelmetlenségében közrejátszhatott a zuhogó esőn kívül az is, hogy a Bayern-Manchester futballmeccset közvetítették aznap este a tévében. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság csak az eset teljes kivizsgálása után ad tájékoztatást az ügyben. A Budapest Airport kommunikációs igazgatóságán nem kívánták kommentálni az esetet, mivel nem tudnak róla.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 16:00, hétfő | Kék hírek

Közel 23 millió forintnyi csempészcigivel fogták el őket

A kölcsei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható két férfit.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1314 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Szeptember 27. 07:00, hétfő | Kék hírek

Kötözködött, majd orrtörésig fajult a vita

A garázdaság Kaposmérőben egy nyilvános rendezvényen történt a hétvégén.

2021. Szeptember 26. 17:09, vasárnap | Kék hírek

Nem jutott messzire a lopott autóval

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a fiatalnak az ügyében, aki egy autót lopott el Mohácson.