Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 29. 17:40, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Egyértelmű! Az apa követte el a tényői mészárlást.

Egyértelmű! Az apa követte el a tényői mészárlást.

A három napos helyszínelés és az azt követő adatgyűjtés alapján egyértelműen megállapítható, hogy Sz. Kolos- az apa- követte el a tényői hármas gyilkosságot, &#

A felröppent híresztelések ellenére egyértelműen bizonyítható a tettes kiléte, tette hozzá Károlyi Zoltán bűnügyi osztályvezető, aki a nyomozást vezette a tényői ügyben. Megállapították, hogy Sz. Kolos a tragikus március 15-én több alkalommal is megpróbálta eldobni magától az életet, ám ez csak a harmadik gyilkosság elkövetése után sikerült neki.

Először a feleségével K. Virággal, majd két gyermekével végzett egy- egy fejszecsapással. Ezután önmaga ellen fordult először egy kis késsel kétszer mellbe szúrta magát, ám sebei nem voltak mélyek. Mindezek után a garázsba ment , és az ott tartott motoros fűrésszel 11 vágást ejtett a saját homlokán. Ezzel sem ért célt, végül átvágta a fűrésszel a nyaki ütőerét.

A tájékoztatón elhangzott az is, hogy a kétszintes családiházból semmilyen műszaki berendezés, vagy készpénz nem hiányzott, így megdőlni látszik több bulvár sajtó feltételezés, hogy rablógyilkosság történt Tényőn. A rendőrség májusban lezárja az ügyet, azzal, hogy a büntethetőség oka megszűnt a tettes halálával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.