Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Május 13. 14:37, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Egyértelműen kiderült, mi okozta Daróczi halálát

Egyértelműen kiderült, mi okozta Daróczi halálát

A rendőrség a napokban lezárta az egykori kormányszóvivő halála kapcsán indított eljárást - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön. A rendőrség szerint a vizsgálat

Mint ismert, Daróczi Dávid április 2-án, éjszaka lett öngyilkos egy VI. kerületi, Andrássy úti ház harmadik emeleti lakásában. A halottszemlét még akkor éjszaka elvégezték, a gyilkosság lehetőségét kizárták. A sajtóban ugyanakkor gyakorta felröppent a hír, hogy a volt kormányszóvivőt megölték.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtöki közleményében azt írja, a haleset kapcsán indított eljárást hétfőn lezárták. A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozás alatt több tucat embert hallgattak ki a helyszínen tanúként. Egyrészt a tragédiát felfedező fiatalembert, a közvetlen szomszédokat, valamint mindazokat, akikkel a szóvivő érintkezhetett élete utolsó óráiban. Az akkor beszerzett információk elsődlegesen kizárták, hogy gyilkosság történt, ezért közigazgatási hatósági eljárást indítottak.


A szakemberek az elvégzett vizsgálatok alapján minden kétséget kizáróan megállapították, hogy a volt kormányszóvivő nem gyilkosság áldozata lett. Emellett kizárták a gyógyszer-túladagolás lehetőségét is.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:09, hétfő | Belföld

Eltűnt a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás két munkatársa

Eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében hétfő délelőtt a Kis-Duna-ághoz tartozó területen - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel.

2022. Július 04. 14:07, hétfő | Belföld

Meghalt egy siklóernyőt, vádat emeltek a katonai mentés ügyében

Vádat emeltek a vértesszőlősi katonai mentés ügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Július 04. 12:48, hétfő | Belföld

Kigyulladt egy társasházi lakás Debrecenben, nyolc embert kórházba vittek

Kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben hétfőn kora reggel, nyolc embert vittek kórházba - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2022. Július 04. 08:54, hétfő | Belföld

Ismét fokozódik a kánikula

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.