Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2010. Június 09. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Egymásra talált a két szexőrült híresség

Egymásra talált a két szexőrült híresség

Eddig tartott Paris Hilton szinglisége, ugyanis megtalálta álmai férfiját, és ezt mindenki végig is nézhette násztáncuk közben.

A díjátadókon elviekben a nyertesek a főszereplők, de valahogy mégis az afterparty-kon történnek a fontos dolgok. A vasárnapi MTV Movie Awradsot követően például Paris Hilton szeme akadt meg egy számára odáig feltérképezetlen férfi testen. Az örökösnő sokáig nem is hezitált, és azonnal rávette magát a barátaival beszélgető Paul Iaconóra, és feketelyukként szippantotta be az arcát. A fiatal színésznek pedig nem volt ellenére a heves közeledés, és alig pár órányi ismerkedés, valamint erotikus tánci-tánci után, otthon tudást is cseréltek lepedő akrobatika témakörben.


Hétfőn Paris már ki is hirdette követői közt, hogy rátalált élete szerelmére, amire már volt néhányszor példa a történelem során, de Paullal tényleg összeillenek. A fiatal hollywoodi titán ugyanis egy szexfüggő és egocentrikus tinédzsert alakít Amerika új sikersorozatában.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.