Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2010. Június 09. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Egymásra talált a két szexőrült híresség

Egymásra talált a két szexőrült híresség

Eddig tartott Paris Hilton szinglisége, ugyanis megtalálta álmai férfiját, és ezt mindenki végig is nézhette násztáncuk közben.

A díjátadókon elviekben a nyertesek a főszereplők, de valahogy mégis az afterparty-kon történnek a fontos dolgok. A vasárnapi MTV Movie Awradsot követően például Paris Hilton szeme akadt meg egy számára odáig feltérképezetlen férfi testen. Az örökösnő sokáig nem is hezitált, és azonnal rávette magát a barátaival beszélgető Paul Iaconóra, és feketelyukként szippantotta be az arcát. A fiatal színésznek pedig nem volt ellenére a heves közeledés, és alig pár órányi ismerkedés, valamint erotikus tánci-tánci után, otthon tudást is cseréltek lepedő akrobatika témakörben.


Hétfőn Paris már ki is hirdette követői közt, hogy rátalált élete szerelmére, amire már volt néhányszor példa a történelem során, de Paullal tényleg összeillenek. A fiatal hollywoodi titán ugyanis egy szexfüggő és egocentrikus tinédzsert alakít Amerika új sikersorozatában.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 16:00, péntek | Bulvár

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra (23) modell, volt szépségkirálynő indult az idén megrendezett Supermodel of the Year 2019 modell felfedező versenyen, ahol több száz lány közül bekerült a TOP 20-ba

2019. December 06. 15:05, péntek | Bulvár

Januárban folytatódik a Drága örökösök a harmadik évaddal

Alighogy vége lett novemberben a Drága örökösök második évadának, a SorozatWiki szerint már indul is januárban a harmadik. Készülhetnek a sorozat rajongói.

2019. December 06. 07:20, péntek | Bulvár

Aláírta a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Junior

Az énekes a közösségi oldalán tette közzé a közleményt, miszerint sikerült megállapodnia volt párjával Lacika sorsáról.

2019. December 05. 18:20, csütörtök | Bulvár

Nagyot bakizott Marsi Anikó

Marsi Anikó a Fem3Café vendégeként elárulta, hogy az idei karácsonyi készülődést egy nagy bakival indították.