Városlista
2021. július 30, péntek - Judit

Hírek

2010. Június 09. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Egymásra talált a két szexőrült híresség

Egymásra talált a két szexőrült híresség

Eddig tartott Paris Hilton szinglisége, ugyanis megtalálta álmai férfiját, és ezt mindenki végig is nézhette násztáncuk közben.

A díjátadókon elviekben a nyertesek a főszereplők, de valahogy mégis az afterparty-kon történnek a fontos dolgok. A vasárnapi MTV Movie Awradsot követően például Paris Hilton szeme akadt meg egy számára odáig feltérképezetlen férfi testen. Az örökösnő sokáig nem is hezitált, és azonnal rávette magát a barátaival beszélgető Paul Iaconóra, és feketelyukként szippantotta be az arcát. A fiatal színésznek pedig nem volt ellenére a heves közeledés, és alig pár órányi ismerkedés, valamint erotikus tánci-tánci után, otthon tudást is cseréltek lepedő akrobatika témakörben.


Hétfőn Paris már ki is hirdette követői közt, hogy rátalált élete szerelmére, amire már volt néhányszor példa a történelem során, de Paullal tényleg összeillenek. A fiatal hollywoodi titán ugyanis egy szexfüggő és egocentrikus tinédzsert alakít Amerika új sikersorozatában.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad