Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Szeptember 18. 07:10, szerda | Bulvár

Egymilliárd dolláros üzletet csináltak az Agymenőkből

Egymilliárd dolláros üzletet csináltak az Agymenőkből

Az HBO Max megszerezte az Agymenők kizárólagos sugárzási jogait. Információk szerint minden eddig rekordot megdöntve egymilliárd dollárt fizetett a streaming szolgáltató a sorozatért.

Egy nappal azután, hogy a Netflix bejelentette, hogy több mint 500 millió dollárért megszerezte a közvetítési jogait a Seinfeldnek, a Warner Mediához tartozó HBO Max tudatta, hogy az Agymenők című sorozatot a csatorna sugározza. Az jogdíjakért egymilliárd dollárt fizettek – írja a The Verge.

A szerződés értelmében az HBO Max exkluzív sugárzási jogot szerzett a következő öt évre.

Ez minden idők egyik legnagyobb üzlete. Az NBCUniversal korábban 500 millió dollárt fizetett az Office, a Warner pedig 425 millió dollárt a Jóbarátok sorozat jogdíjaiért.

Forrás: hirado.hu

Fotó: Christopher Polk/GettyImages

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 08:17, szerda | Bulvár

Megint ugyanaz lett Magyarország legerősebb márkája

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók.

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.