Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2013. Március 09. 09:39, szombat | Helyi
Forrás: MTI/Kisalföld

Egymilliárdos csalással gyanúsítanak egy Győr környéki takarítócéget

Egymilliárdos csalással gyanúsítanak egy Győr környéki takarítócéget

Egymilliárd forintot meghaladó értékű költségvetési csalással gyanúsítja a NAV egy Győr környéki takarítócég négy vezetőjét, már házi őrizetbe is helyezte őket a Győri Járásbíróság - írta szombati számában a Kisalföld.

A cikk szerint az egyik hipermarketlánc több üzletét takarító, félezer embert foglalkoztató, győrújbaráti székhelyű társaság egyáltalán nem vagy a ténylegesnél jóval alacsonyabb bérre jelentette be alkalmazottait.
Az ügyész megfellebbezte a négy házi őrizetbe helyezéséről szóló határozatot, kérve, hogy a gyanúsítottakat - korábbi indítványának megfelelően - vegyék előzetes letartóztatásba.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. November 24. 18:05, kedd | Belföld

Csütörtökön zárul a KSH népszámlálási kérdőívtesztje

November 26-án, csütörtökön zárul a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által indított, a jövő évi nép- és lakásszámlálás kérdőívének szakmai előkészítését támogató online kérdőívteszt.

2020. November 24. 17:05, kedd | Belföld

Már több mint tízezren kérték az ingyenes internetet a szolgáltatóktól

Már több mint tízezer lakossági előfizető kérte az ingyenes internethozzáférést az arra jogosultak közül - közölték a szolgáltatók az MTI érdeklődésére.

2020. November 24. 16:08, kedd | Belföld

Csatornába esett egy kislány Sarkadon

A közel két méter mély vízben félig elmerült, mire a testvére meg tudta fogni őt és tartotta, hogy ne merüljön el egészen. Egy rendőr perceken belül odaért hozzájuk és kimentette a kislányt.