Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Július 25. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Együtt akasztották fel magukat a szerelmesek

Együtt akasztották fel magukat a szerelmesek

A modern Rómeó és Júliaként emlegetik azt a floridai párost, akik azzal ünnepelték szerelmüket, hogy együtt akartak öngyilkosok lenni, de egyiküket sikerült megmenteni.

Érdekes és rettenetesen szomorú ügy után nyomoz a parklandi rendőrség. Hétfő hajnalban ugyanis egy parkban kocogó férfi két felakasztott emberre talált. A párost azonnal kórházba szállították, de Joseph Brownt már nem sikerült megmenteni, és Nikole Baldomerónak sem jósolnak túl sok jót az orvosok, bár jelenleg életben van. Viszont rendkívül válságos az állapota. Így érthetően még kihallgatni sem tudták, vagyis csak mendemondákból tudták összerakni a nyomozók a történetüket. 



A barátaik és a Twitter oldalaik szerint a feltörekvő színésznő és az autószerelő nemrég szerettek egymásba, bár erről a családjaik semmit sem tudtak. Pontos okot a tettükre viszont senki nem tudott mondani. Ugyanis mindkettejük élete most fordult pont jóra, vagyis érthetetlen, hogy miért döntöttek az öngyilkosság mellett. Szakértők szerint a szerelem bolondította meg annyira a huszonnégy éves lányt, és a tőle két esztendővel fiatalabb lovagját. Ezzel a végzetes tettel akarták halhatatlanná tenni a románcukat. Erre utal az is, hogy nem hagytak búcsúüzenetet. Csak annyit írtak a Facebookra, hogy a szeretteik ne okolják magukat, mert ez nem az ő hibájuk. A céljukat mindenesetre elérték, annak ellenére is, hogy nem sikerült együtt meghalniuk. Ugyanis a közvélemény már a modern Rómeó és Júliaként emlegeti őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára