Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2010. Április 30. 07:45, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Együtt dolgozik volt szerelmével Baby Gaby

Együtt dolgozik volt szerelmével Baby Gaby

Baby Gabi nem haragtartó. Bár nagyon csúnyán váltak el egymástól egykori szerelmével, az énekesnő túllépett a sérelmeken.

Megbocsátott szerelmének Baby Gabi. Ám a félreértések elkerülése végett leszögezzük, nem arról van szó, hogy az énekesnő és a férfi a magánéletben újra egy párt alkotnak. Azt mindenesetre tudni lehet, hogy Gaby és Ábel ma már újra jóban vannak, pedig akkoriban mindenki azt hitte, hogy azokat a durva sértéseket, amiket egymás fejéhez vágtak, nem lehet megbocsátani.


"Sok időnek kellett eltelnie, hogy beszélni tudjak Ábellel, de ma már jóban vagyunk. Ő játssza a barátomat az új klipemben" - mesélte Gaby.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.

2021. Június 03. 18:00, csütörtök | Bulvár

Mick Jagger és Tilda Swinton is kiáll Velencéért

Nyílt levélben szólítják fel az olasz kormányt Velence védelmére, miután kiderült, hogy hatalmas üdülőhajók akarnak elhaladni a Szent Márk-tér közelében.