Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2010. Április 30. 07:45, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Együtt dolgozik volt szerelmével Baby Gaby

Együtt dolgozik volt szerelmével Baby Gaby

Baby Gabi nem haragtartó. Bár nagyon csúnyán váltak el egymástól egykori szerelmével, az énekesnő túllépett a sérelmeken.

Megbocsátott szerelmének Baby Gabi. Ám a félreértések elkerülése végett leszögezzük, nem arról van szó, hogy az énekesnő és a férfi a magánéletben újra egy párt alkotnak. Azt mindenesetre tudni lehet, hogy Gaby és Ábel ma már újra jóban vannak, pedig akkoriban mindenki azt hitte, hogy azokat a durva sértéseket, amiket egymás fejéhez vágtak, nem lehet megbocsátani.


"Sok időnek kellett eltelnie, hogy beszélni tudjak Ábellel, de ma már jóban vagyunk. Ő játssza a barátomat az új klipemben" - mesélte Gaby.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.

2019. Október 21. 17:01, hétfő | Bulvár

Örökre kizárt két utast a hajóiról a Royal Caribbean

Örökre kizárt egy nőt és útitársát a hajóiról a Royal Caribbean floridai üdülőhajó-társaság, mert a nő egy hajóúton kimászott az erkélyéről és életét veszélyeztetve készített szelfit.