Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2016. November 23. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Együttműködési megállapodást rögzítettek

Együttműködési megállapodást rögzítettek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait és céljait.

Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány és Takács Péter ügyvezető elnök együttműködési megállapodást írt alá 2016. november 22-én a megyei rendőr-főkapitányság épületében. A megállapodás fő célja a közösségi vagyon- és környezetvédelem előtérbe helyezése. A felek közös feladatként fogalmazták meg a vízpartokon kialakuló kedvezőtlen folyamatok és jogsértő magatartások visszaszorítását. Az együttműködésben nagy hangsúlyt fektetnek az engedély nélküli, továbbá a tiltott módon és eszközökkel történő halászat és horgászat, valamint a horgászvizek mentén folytatott környezetkárosítás megelőzésére és megszüntetésére.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.