Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. Június 18. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Németh Viktória

EIindult a mandula a Győri Nyáron - GALÉRIA

EIindult a mandula a Győri Nyáron - GALÉRIA

Szombat este hivatalosan is kezdetét vette a Győri Nyár programsorozat. A lezárt Szent István úton és a Városháza téren rég nem látott tömeg gyűlt össze, hogy méltóképp nyissa meg a legkedveltebb évszakot.

Az estét Borkai Zsolt polgármester nyitotta meg, s egyúttal a város által meghirdetett olimpiai aranyérem tippelős játékra ünnepélyesen is leadta voksát olyan mindenki által kedvelt és szeretett győriek mellett, mint Röck Samu volt olimpikon, vagy Nagy Balázs színművész. Kilenc órakor aztán „indult a mandula”, hiszen a Republic frenetikus hangulatot varázsolt az egész belvárosba, s kicsik nagyok együtt énekelték az örök érvényű slágerek mellett a zsengébbnek számító dalokat is. A koncert közben megtudhattuk, hogy a zenekar vezetője, Boros Csaba csupán egy utcára a helyszíntől töltötte gyermekéveit, s együtt tornázott Borkai Zsolt polgármesterrel is. A fellépés végén kiderült, hogy a győriek egy közönségszavazáson a Nagy baj van, hol a szívem című dalt választották a város kedvenc Republic-nótájának. A fergeteges este megkoronázásaként repültek a petárdák és tűzijáték szórakoztatta a tengernyi tömeget.

Az est végén bátran nyugtázhattuk, hogy a Győri Nyár végérvényesen és visszafordíthatatlanul elkezdődött!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.

2024. Április 30. 08:13, kedd | Helyi

Felavatták Halbritter Mátyás emlékművét

Emlékművet állítottak a Győri Keksz- és Ostyagyár volt igazgatója tiszteletére.