Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 11. 13:02, péntek | Bulvár
Forrás: police.hu

Eladta főnöke autóját a pizzafutár, majd azt mondta, hogy ellopták

Eladta főnöke autóját a pizzafutár, majd azt mondta, hogy ellopták

A férfi először azt mondta, hogy valaki ellopta az autót, de aztán beismerte, hogy ő adta el.

A 23 éves budapesti K. Arnoldnak május 4-én munkavégzésre átadta a főnöke az autóját. A férfi azonban a megadott címekre nem szállította ki a pizzákat és a munkahelyére sem ment vissza. Három nappal később K. Arnold üzenetben megírta a főnökének, hogy az autót ellopták tőle, de ha átad neki 200 ezer forintot, akkor esetleg vissza tudja szerezni a járművet. A sértett ezt elutasította és értesítette a rendőröket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően május 8-án elfogatóparancsot adtak ki K. Arnold ellen, akit a rendőrök másnap délelőtt Csepelen felismertek és elfogtak. A férfit előállították a III. kerületi rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele és sikkasztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint azt, hogy a járművet nem lopták el tőle, hanem eladta. A rendőrök egy csepeli ház udvarán megtalálták az autót is, amit később visszaadtak a tulajdonosának.

Címkék: autó, eladás, futár, pizza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára