Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2018. Szeptember 11. 19:46, kedd | Bulvár

Elájult Solti Ádám a Nyerő párosban, feladat közben

Elájult Solti Ádám a Nyerő párosban, feladat közben

Élesedik a verseny a Nyerő Párosban. A hétfő esti adásban a férfiak egymás ellen mérkőztek meg, a látszólag könnyűnek tűnő feladatok közben azonban nem érezték túl jól magukat.

A Barátok Közt színészét, Solti Ádámot különösen megviselték a próbák. Először a tormaevésben maradt alul, mivel nem tudta lenyelni, csak öklendezni tudott. Ezután közvetlenül a víz alatt kellett visszatartania a lélegzetét. A kihívást ugyan ő nyerte meg, de olyan rosszul lett, hogy miután kiemelte a fejét a vízből, elájult. Játékostársai segítették fel.

Forrás: 24.hu

Kép: RTL KLUB

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!