Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2019. Június 14. 13:50, péntek | Bulvár

Elárverezi a NAV Gáspár Győző ékszereit

Elárverezi a NAV Gáspár Győző ékszereit

Árverezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző ékszereit. A hatóság aukciós honlapján a 24 darab ékszer teljes becsértéke közel 6 millió forint - értesült a Blikk.

A Romantic frontemberének otthonában 2017 áprilisában tartottak házkutatást, amikor készpénzt, ékszereket és autókat is lefoglaltak a NAV munkatársai. A showman ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt indult nyomozás, többek között azzal vádolták Győzikét, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, ami után nem adózott. Bár Győző levélben többször kérte a hatóságot, hogy szolgáltassák vissza a családi ékszereket - nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket -, az árveréssel valószínűleg keresztet vethet az értékeire.

Most szinte mindegyik ékszer licitje fél árról indul, azaz egy ügyes vásárló akár 650 ezer forintért is hozzájuthat egy 58,5 százalék színaranytartalmú, 14 karátos nyaklánchoz. Sőt, a listán szerepel két arany karikagyűrű is - darabonként 20 ezer forintért -, feltehetően azok, amelyeket 26 éve, az esküvőjükre vásárolt az énekes, s amelyeket korábban többször próbált visszaszerezni - olvasható a lap portálján.

"Akkor még nincstelen senki voltam, úgy kuporgattam össze a gyűrű árának egy részét, a többit a családomtól kaptam" - mondta korábban Győző. -
"Július 17-én lesz az évfordulónk, szeretném újra elvenni Beát és ezt a gyűrűt az ujjára húzni. Azt kértem a hatóságoktól, legalább ezt adják vissza, mert fontos nekünk."

Győziék jegygyűrűje 19 ezer 500 forintról, míg az Evelin feliratú karkötő 171 ezer forintról indul a liciten, a legdrágább, de még így is akciós áron kínált lánc 651,3 ezer forint.

Szintén Gáspár Győzőéké volt ez a karkötő, amelynek becsértéke 345 ezer forint, az ajánlható minimálár 172.500 forint - Forrás: NAV Elektronikus Árverések

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/gaspargyozo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!

2020. Augusztus 10. 18:02, hétfő | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Hogy vált a biciklizés szerelmesévé Sipos F. Tamás? Mit sportolt gyerekkorában? Na és miért kerüli a labdás sportokat? A videóból minden kiderül! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 10. 10:59, hétfő | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, Spagetti - VIDEÓ

ÚJ FŐZŐMŰSOR! Diéta Percek Varga Ferivel ezentúl minden héten jelentkezik az Andonik Reklámügynökség facebook oldalán és YouTube csatornáján!