Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2021. Szeptember 05. 18:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elástam, hogy ne legyen útba - ezt vallotta

Elástam, hogy ne legyen útba - ezt vallotta

Befejezték a rendőrök annak a 61 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint egy közeli erdőbe gödröket ásott munkagépével, majd azokba különféle építési törmeléket, hulladékot rakott.

Egy közterület felügyelő tett bejelentést a pilisvörösvári rendőrőrsön még 2020. június 17-én, mivel a közeli erdő természetvédelmi területén egy munkagéppel gödröket ástak, majd abba építési törmeléket, hulladékot raktak.

A munkagép által okozott sárfelhordás nyomait követve a rendőrök eljutottak egy 61 éves piliscsabai férfihoz, akit elfogtak és előállítottak.

A férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal a gyanúsítás ellen nem élt. Állítása szerint a négy köbméternyi, egy épület bontásából származó téglákkal, vakolatdarabokkal és betonalapokkal többször is fordult.
„Úgy gondoltam, hogy kiviszem az erdőbe és ott elásom, ott nem lesz útba” – fogalmazott.

A Pilisvörösvári Rendőrőrs nyomozói a férfivel szemben a hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 13:08, péntek | Kék hírek

Letartóztattak egy férfit egy 22 évvel ezelőtti gyilkosság miatt

Letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön egy férfit, akit egy 22 évvel ezelőtti, előre kitervelt, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítanak

2021. December 03. 11:06, péntek | Kék hírek

Tetten érték a trükkös csalót

Egy 80 éves férfitől csalt ki pénzt autóbalesetre hivatkozva a gyöngyösoroszi lakos.

2021. December 03. 09:07, péntek | Kék hírek

Baleset után veréssel akarta rendezni a vitát

A gyanú szerint a 42 éves férfi verekedni kezdett, miután nekihajtottak egy előttük haladó kocsinak. A debreceni rendőrök a helyszínen elfogták.

2021. December 03. 07:00, péntek | Kék hírek

TOP 50-es bűnöző bujkált Kaposváron

Súlyos testi sértés és lopás miatt kell felelnie.