Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 09. 08:35, hétfő | Bulvár

Elbukhatja a kártérítést a Rékasi Károly, de megkérte Pikali Gerda kezét

Elbukhatja a kártérítést a Rékasi Károly, de megkérte Pikali Gerda kezét

Pikali Gerda negyvenedik születésnapi partiján jelentette be, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét.

Komoly egészségügyi gondokat okozhat a színésznek, hogy idő előtt elkezdte terhelni a balesetben megsérült lábát, valamint a kártérítést is bukhatja emiatt. Az ügy tárgyalása szeptemberben folytatódik – írja a Bors.

A bulárlapból azt is megtudhattuk, hogy Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét. A lap szerint hírt a színésznő jelentette be a negyvenedik születésnapi meglepetéspartiján, amit Rékasi Károly szervezett egy hajón a tiszteletére.

A pár a napokban érkezett haza egy olaszországi nyaralásról, a vakáción készült képeket pedig Rékasi osztotta meg a Facebook-oldalán. Az egyik fotón pedig látszik is a színésznő kezén a gyűrű.

Még nincs ítélet Rékasi Károly és R. Mikós közlekedési balesetének ügyében, még nem lehet tudni, hogy ki volt a hibás.

"Még nem történt meg az ügyben a bűnösség megállapítása, addig pedig nem fizet a biztosító senkinek. Vagyis, még azt sem állapították meg, hogy ki volt a balesetben a hibás. Június utolsó hetében azt hittük, végre pont kerülhet az ügy végére, de mivel nem jelent meg a bíróságon a berendelt műszaki szakértő, így nem tudtunk érdemben továbblépni, a tárgyalást elnapolták szeptemberre." – mondta a Borsnak R. Miklós ügyvédje, dr. Mohácsy Lénárd.

Az ügyvéd szerint hosszú ügyre kell számítani, mert ha a színészt hozzák ki hibásnak, akkor ő fellebbezni fog, ha az autóst, akkor majd az ő jogi képviselője akarja másod-, esetleg harmadfokra vinni az ügyet.

"Több szakértő, orvos és műszaki is dolgozik az ügyön. Ez csak elsőre volt egy egyszerű helyzet, valójában azonban egy nagyon bonyolult közlekedési balesetről beszélünk. A felelősség megállapítása éppen ezért nem lesz egyszerű, ahogy utána a kártérítés kérdése sem." – magyarázta lapnak a jogász.

A színész 2015 júniusában motorozott, amikor karambolozott egy autóssal, aki szerinte nem használta az indexet, amikor elé kanyarodott. Rékasi Károly súlyosan megsérült a balesetben, hat csontja eltört, az egyik lába pedig négy centivel rövidebb lett. Ez a rövidülés súlyos fertőzés és egy csavartörés következménye, amit R. Mikós ügyvédjének korábbi nyilatkozata szerint nem biztos, hogy a baleset okozott. Elmondása szerint tudomása van arról, hogy a színésznek lovasbalesete is volt a motorbaleset után, ezt a színész tagadta.

Rékasi Károly többször is elmondta, hogy nehezen viselte a rehabilitációt, előbb ment vissza forgatni, mint kellett volna. Ha kiderül, hogy maga okozta a sérülése súlyosságát, akkor nagy kártérítési összeget bukhat el.

A József Attila Színház művészei öt éve szerettek egymásba a Fekete szárú cseresznye című darab alatt. Rékasi Károly és Pikali Gerda is volt már házas. A színész húsz évig volt Détár Enikő férje, a színésznőnek pedig két fia is született a Big Brotherből is ismert Gézutól.

Az örömhírt pedig maga a színésznő, Gerda jelentette be a negyvenedik születésnapi meglepetéspartiján, amit Rékasi Károly szervezett egy hajón a tiszteletére és amiről a Bors pénteken címlapon számolt be.

"Gerda sugárzott a boldogságtól. A nagy nyilvánosság előtt jelentette be, hogy Karcsi megkérte a kezét, és boldogan mu­tatta az eljegyzési gyűrűjét." – mondta a Borsnak informátora.

Forrás: origo.hu; bors.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.