Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2017. Március 15. 18:00, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Elcsalta majd ellopta egy család kutyáját egy német nő

Elcsalta majd ellopta egy család kutyáját egy német nő

A zalaegerszegi rendőrök egy 55 éves német állampolgárságú nőt hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

A rendelkezésre álló adatok szerint március 14-én 11 óra 1 perckor érkezett bejelentés a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy nő bement egy zalalövői családi ház udvarára, ahonnan kicsalogatta a család kutyáját, berakta az autójába és magával vitte. A helyszínre érkező rendőrök egy közelben lévő üzlet előtt azonosították a gyanúsított autóját, amelynek utasterében az ellopott kutyát is megtalálták.
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság az 55 éves nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Fotó: illusztráció

Címkék: kutya, lopás, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 18:08, szerda | Belföld

Változik a járványgörbe, kevesebb pozitív esetet regisztráltak

A múlt heti adatokat tekintve látható, hogy változik a járványgörbe, az azt megelőző hetihez képest kevesebb pozitív esetet regisztráltak - közölte az országos tisztifőorvos az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján.

2020. November 25. 16:09, szerda | Belföld

Egymillió tabletta favipiravir ékezett Kínából

Újabb egymillió tabletta favipiravir érkezett Kínából szerda hajnalban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videóban.

2020. November 25. 15:07, szerda | Belföld

Sorra tisztítják meg a védett területeket az illegális szeméttől

Folyamatosan számolják fel az illegális hulladéklerakókat és szemétkupacokat a nemzeti park igazgatóságok a Tisztítsuk meg az országot! program keretében,

2020. November 25. 14:06, szerda | Belföld

Kevesebb volt a halálozás és több a szülés az első tíz hónapban

Csökkent a természetes fogyás mértéke 2020 első tíz hónapjában, miután 4,7 százalékkal több gyerek született és 1,5 százalékkal kevesebben haltak meg, mint a múlt év azonos időszakában